Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson johtaja vaihtuu

kymenlaakso

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson johtaja Panu Pettinen on ilmoittanut siirtyvänsä pois Mhy:n palveluksesta ja aloittavansa 1.4. alkaen TeMePa Infra Oy:n toimitusjohtajana.

Panu Pettinen aloitti Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson vetäjänä tammikuussa 2021 ja toteaa päässeensä mukaan hienoon tiimiin.

- Olen kiitollinen tästä ajasta, kun sain johtaa metsänhoitoyhdistyskentän edistyksellisintä yhdistystä. Talossa työskentelee iso joukko työstään innostuneita ja motivoituneita ihmisiä. Se näkyy ja tuntuu. On ollut hienoa seurata, kuinka toiminnan kehittäminen kumpuaa sisältä päin eikä ulkoa tuotuna. Olemme käyneet läpi isoja muutoksia toiminnanohjauksen ja metsäjärjestelmien saralla, joten voin vakuuttaa henkilöstön olevan muutosorientoinut ja yhteen hitsautunut porukka. Tässä talossa ei tehdä asioita hampaat irvessä, Pettinen tiivistää kokemuksensa. 

Hän korostaa, kuinka johtajan tärkein rooli on nimenomaan ihmisten johtaminen.

- Olen uskonut siihen, että johtaminen on ennen muuta palveluammatti. Ihmiset ja varsinkin metsäammattilaiset tietävät itse, kuinka järjestää työnsä parhaaksi katsomallaan tavalla. Toisista välittämällä ja huolta pitämällä päästään pitkälle.  

Pettisen sanaan on uskominen, sillä tutkitusti yhdeksän kymmenestä Mhy Kymenlaakson metsänomistajajäsenestä suosittelee yhdistystä myös toisille metsänomistajille.

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson hallituksen puheenjohtaja Eero Kivistö kiittää Pettistä arvokkaasta työstä, jota hän on tehnyt metsänomistajien ja Mhy Kymenlaakson eteen. 

- Haluan osoittaa suuret kiitokset Panulle koko hallituksen puolesta. Hänellä on ollut vahva halu kuulla metsänomistajia. Olen kiitollinen uskalluksesta kehittää Mhy Kymenlaakson toimintaa ja siitä kuinka toimihenkilöille on annettu mahdollisuus kehittyä ja näyttää oma osaamisensa. Panu on myös pitänyt huolen siitä, että metsänomistajat saavat jatkossakin tarvitsemansa palvelut kattavasti. Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme kehittyneet entistä modernimmaksi ja monikanavaisemmaksi toimijaksi ja olemme hänen johdollaan kyenneet tarjoamaan kohdennetumpia, selkeästi tarpeeseen tulleita palveluita.

Mhy Kymenlaakson hallitus käynnistää rekrytoinnin nopealla aikataululla julkisena hakumenettelynä.

Lisätiedot:

Panu Pettinen, johtaja, Mhy Kymenlaakso, puh. 050 549 8782

Eero Kivistö, hallituksen puheenjohtaja, Mhy Kymenlaakso, puh. 0400 959 975

Ajankohtaista

 1. Ympäristötuki: Mhy auttaa kohteiden selvittämisessä ja tuen hakemisessa

  Ympäristötuki: Mhy auttaa kohteiden selvittämisessä ja tuen hakemisessa

  Kymenlaakso

  Ympäristötukea on mahdollista saada metsäläin suojaamille tärkeille elinympäristöille ja monimuotoisesti merkittäville kohteille. Tuki on osa metka-järjestelmää.

  Lue lisää
 2. Asiantuntija paljastaa puukaupan sudenkuopat – näissä kohdissa kannattaa metsänomistajan olla hereillä

  Asiantuntija paljastaa puukaupan sudenkuopat – näissä kohdissa kannattaa metsänomistajan olla hereillä

  Kymenlaakso

  Puukauppa on metsänomistajalle iso tapahtuma. Metsäasiantuntija Helena Koivisto kertoo avaimet onnistuneeseen puukauppaan.

 3. Mhy Kymenlaakson toimistopäällikkö Eija Auvinen palkittiin stipendillä

  Mhy Kymenlaakson toimistopäällikkö Eija Auvinen palkittiin stipendillä

  Kymenlaakso

  Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson toimistopäällikkö Eija Auviselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset