Mhy Kymenlaakson strategia 2024

Metsänomistajien tarpeisiin ja toiveisiin vastatakseen Metsänhoitoyhdistyksen tulee ajatella asiat eri tavalla kuin ennen. Tätä uutta ajattelua vahvistamaan olemme luoneet uuden strategian, jonka ytimessä on ihminen.

Uuden strategian työstäminen aloitettiin syksyllä 2021. Alusta saakka matkassa mukana ovat olleet päättäjien eli metsänhoitoyhdistyksen luottamushenkilöiden lisäksi myös metsänhoitoyhdistyksen työntekijät. Tämä laajamittainen ja aktiivinen ihmisten osallistuminen näkyy ja kuuluu strategiassamme.

Yhteistyöllä saavutetaan elämässä tärkeimmät päämäärät. Yksin puurtamisella harvoin päästään pitkälle. On ollut mahtava huomata, miten hienosti ja aktiivisesti niin valtuutetut kuin toimihenkilötkin ottivat osaa uuden strategian laatimiseen tuleville vuosille. Lopputulos on jalompi ja upeampi kuin uskalsin odottaakaan. Tiesin, että hyvää ollaan tekemässä, mutta strategiasta saatiin vielä parempi.

Olen todella ylpeä ja kiitollinen kaikille hienoille ihmisille, jotka ovat laittaneet itsensä täysillä likoon uuden ja metsäalalla poikkeuksellisen strategian luomisessa. Tällä strategialla vahvistamme asemaamme metsänomistajan luotettavimpana ja puolueellisena kumppanina.

Panu Pettinen
johtaja
Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso

Katso Strategia-video!

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2023 © Metsänhoitoyhdistykset