Kiitos palautteesta!

Palaute on lähetetty onnistuneesti.

Kiitos arvokkaasta palautteesta. Käsittelemme kaikki palautteet ja kehitämme palveluitamme, jotta voimme palvella paremmin. Olemme tarvittaessa yhteydessä palautteen tiimoilta.

Tiedotamme kehitystyöstä nettisivuillamme. Tilaa siis sähköinen uutiskirjeemme sivun alalaidasta, niin saat ajankohtaisimmat tiedot suoraan sähköpostiisi!

Ajankohtaista tällä hetkellä

Kaikki uutiset

Me autamme

 • Oma metsäasiantuntija

  Oma metsäasiantuntija

  Valtakunnallinen

  Oma metsäasiantuntija on olemassa sinua varten metsänomistamisen polullasi. Hän tietää mitä metsissä tapahtuu ja auttaa kaikissa metsääsi liittyvissä kysymyksissä – oli kyse sitten metsän hoidosta tai puukaupasta. Sinä voit olla levollisin mielin, kun metsäsi hoidossa auttaa ammattilainen, jolle sinä ja metsäsi ovat tärkeitä.

 • Puukauppa

  Puukauppa

  Valtakunnallinen

  Me tunnemme paikalliset puumarkkinatilanteet paremmin kuin omat taskumme. Puun kysyntä vaihtelee kausittain ja me tiedämme, millaiselle puulle on kysyntää silloin, kun kaupat ovat ajankohtaiset. Autamme sinua kaikissa puukaupan vaiheissa, aina puunmyyntisuunnitelman tekemisestä kaupan loppumetreille asti.

 • Taimikonhoito

  Taimikonhoito

  Valtakunnallinen

  Oikea-aikaisella taimikonhoidolla metsäsi antaa harvennuksissa 40 % enemmän tuloa, kuin metsä, jossa taimikonhoito on jäänyt tekemättä. Taimikonhoidolla varmistat, että metsäsi pysyy tuottavana, monimuotoisuutta unohtamatta.

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2023 © Metsänhoitoyhdistykset