Tervetuloa Metsänomistajan päivään!

22.2.2021

Metsänomistajan päivä on kaikille metsäasioista kiinnostuneille suunnattu webinaari päivänpolttavista kysymyksistä. Tapahtuma järjestetään lauantaina 13.3.2021 kello 9.00-15.00 verkossa. Järjestäjä on Suomen metsäkeskus
 

Tervetuloa Metsänomistajan päivään!
Varsinainen ohjelma alkaa kello 9.30 europarlamentaarikko Petri Sarvamaan avauspuheenvuorollaAvauksen jälkeen tarjolla on luentoja eri aiheista kolmella kanavalla koko päivän ajan. Voit vapaasti vaihdella kanavien välillä. Teemat ja puhujat löydät linkin takana olevasta ohjelmasta. Pidätämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin. Tilaisuus on maksuton. 

Metsänomistajan päivässä metsä- ja luontoalan asiantuntijat ja toimijat kertovat, kuinka ilmastonmuutos kannattaa huomioida metsänhoidossa, minkälaisia uusia puupohjaisia tuotteita kehitetään sekä mitä mahdollisuuksia on metsien monikäyttöön. Saat myös käytännön vinkkejä metsänomistukseen ja pääset esittämään kysymyksiä chatissa.
 
Ilmoittaudu viimeistään 10.3.2021Metsäkeskuksen tapahtumakalenterin kautta. Jos olet jo ilmoittautunut tapahtumaan, asia on kunnossa.
 
Tapahtumaan pääset liittymään tästä linkistä!
 
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen metsäkeskus, Metsä Group, Metsänhoitoyhdistykset, Stora Enso Metsä sekä UPM Metsä.
 
Ystävällisin terveisin
 
 
Björn Stenmark
asiakkuuspäällikkö
Suomen metsäkeskus, eteläinen palvelualue