Haemme kahta metsätoimihenkilöä

27.1.2019

Mhy Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo muodostivat 1.1.2019 alkaen Mhy Koillismaa ry:n. Jäseniä uuden yhdistyksen alueella on noin 6 200. Heidän omistuksessa on noin 600 000 hehtaaria yksityismaita. Toimialueemme ulottuu Perämeren rannoilta Kuusamoon. Toimistot sijaitsevat Kuivaniemellä, Pudasjärvellä, Taivalkoskella ja Kuusamossa. Vakituisia toimihenkilöitä on noin 25 henkilöä.

Haemme joukkoomme kahta metsätoimihenkilöä, jotka tulevat toimimaan joko metsäsuunnittelussa, metsähoidon toteutuksessa, korjuupalvelussa tai vastuualueen metsäasiantuntijan työtehtävissä. Lopullinen työnkuva ja sijoituspaikka tarkentuu hakijoiden sekä mahdollisten sisäisten tehtävämuutosten kautta. Jokaiseen työtehtävään kuuluu aina metsänomistajan edunvalvonta.

Edellytämme hakijoilta soveltuvaa metsäalan koulutusta, hyvää sisäistä ja ulkoista asiakaspalvelutaitoa sekä sitoutunutta, tuloksellista otetta työhön.

Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tarjoamme vakituisen työsuhteen aktiivisesti toimintaansa kehittävässä metsänhoitoyhdistyksessä.

Palkkaus YT/METO- työehtosopimuksen mukainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sijoituspaikkoina on Pudasjärven ja Kuusamon toimisto. Molemmat ovat maaseutukaupunkeja, joissa on hyvä ja turvallista asua.

Hakemus ja ansioluettelo, josta selviää halutun sijoituspaikan lisäksi erityinen kiinnostus ja osaaminen vaihtoehtona oleviin työtehtäviin, pyydetään jättämään sähköpostilla 28.2 mennessä (antti.harkonen@mhy.fi). 

 

Lisätietoja antaa Antti Härkönen 0400-157422