Virheellinen jäsenlasku korvataan uudella

keskipohja

Hei Keskipohjan jäsen,

Huomasimme, että jäsenlaskuihimme on inhimillisen virheen vuoksi tullut virheellinen metsähehtaariperuste. Laskuihin on tullut 20€ liikaveloitus metsäperusteisiin, jonka johdosta saamaasi 9.2. tullut lasku korvataan uudella laskulla. Uusi lasku tulee olemaan summaltaan pienempi ja lähtee järjestelmästämme 16.2. Saamasi virheellisen laskun voit hävittää.

Metsänhoityhdistys Keskipohja ry:n jäsenmaksut vuodelle 2024
Metsäala (ha)Mhy Keskipohjan
osuus:
 MTK 
edunvalvonta
osuus:
Jäsenmaksu
yhteensä:
 0 - 10 ha 55 € 20 € 75 €
 10 - 20 ha 75 € 20 € 95 €
 20 - 50 ha 125 € 20 € 145 €
 50 - 100 ha 175 € 20 € 195 €
 100 - 200 ha225 € 20 € 245 €
 200 - 1000 ha275 € 20 € 295 €
 yli 1000 ha 375 € 20 € 395 €

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut, joten mikäli tietosi ovat muuttuneet tai laskullasi on virheelliset metsähehtaari määrät, tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostiviestiä osoitteeseen keskipohja@mhy.fi. Puramme yhteydenottoja saapumisjärjestyksessä ja pyrimme vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.  

Ystävällisest pyydämme kärsivällisyyttä ja pahoittelemme aiheuttamaamme ylimääräistä hämmennystä.

Jäsenyys tuo mukanaan lukuisia rahanarvoisia etuja, tutustu ja muista hyödyntää ne!

Tietoa edunvalvonnasta ja sen tärkeydestä löydät täältä.

Mikäli sait jäsenlaskun johon uutena maksuperusteena on lisätty pelto- ja/tai eläinyksikkö peruste, niin tämän linkin kautta pääset tutustumaan lisää aiheeseen.

Ystävällisin terveisin,

Lotta Björk
Asiakaspalvelu
Metsänhoitoyhdistys Keskipohja
keskipohja@mhy.fi

Ajankohtaista

 1. Ensimmäinen "Viestintää tukeva työnantaja" -palkinto Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle

  Ensimmäinen "Viestintää tukeva työnantaja" -palkinto Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle

  Valtakunnallinen

  Metsämiesten Säätiö lanseerasi maaliskuussa uuden Viestintää tukeva työnantaja -palkinnon metsäalalle. Palkinnon avulla Säätiö haluaa nostaa esille metsäalan työnantajia ja heidän käytäntöjään, jotka rohkaisevat ja tukevat työntekijöitä henkilökohtaiseen viestintään eli metsäalan positiiviseen esiintuontiin esim. kouluissa, sosiaalisessa mediassa, lehdissä ja radiossa. Esityksiä palkinnon saajaksi Säätiö ottaa vastaan kotisivullaan olevalla lomakkeella anonyyminä tai ehdottajan nimen kanssa.

  Lue lisää
 2. Metsänomistajien tyytyväisyys puukauppaan nousussa – Puukauppa kilpailutetaan entistä useammin metsänhoitoyhdistyksen avulla

  Metsänomistajien tyytyväisyys puukauppaan nousussa – Puukauppa kilpailutetaan entistä useammin metsänhoitoyhdistyksen avulla

  Valtakunnallinen

  Metsänomistajien tyytyväisyys ja aktiivisuus puukauppaan on kasvussa, selviää kevään Metsätutka-kyselystä. Vaikka viime vuosina on tehty puukauppaa ahkerasti, on kolmanneksella metsänomistajista puunmyyntiaikomuksia myös kuluvalle ja ensi vuodelle. Puun hinnan nousun merkitys puukauppaan kannustavana tekijänä on myös noussut voimakkaasti.

 3. Metsä rokkaa Juvalla heinäkuussa!

  Metsä rokkaa Juvalla heinäkuussa!

  Valtakunnallinen

  Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo kutsuu kaikki metsän ja musiikin ystävät viettämään viidettä Metsä Rokkaa -tapahtumaa lauantaina 6.7.2024 Juva Campingille.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset