Virheellinen jäsenlasku korvataan uudella

keskipohja

Hei Keskipohjan jäsen,

Huomasimme, että jäsenlaskuihimme on inhimillisen virheen vuoksi tullut virheellinen metsähehtaariperuste. Laskuihin on tullut 20€ liikaveloitus metsäperusteisiin, jonka johdosta saamaasi 9.2. tullut lasku korvataan uudella laskulla. Uusi lasku tulee olemaan summaltaan pienempi ja lähtee järjestelmästämme 16.2. Saamasi virheellisen laskun voit hävittää.

Metsänhoityhdistys Keskipohja ry:n jäsenmaksut vuodelle 2024
Metsäala (ha)Mhy Keskipohjan
osuus:
 MTK 
edunvalvonta
osuus:
Jäsenmaksu
yhteensä:
 0 - 10 ha 55 € 20 € 75 €
 10 - 20 ha 75 € 20 € 95 €
 20 - 50 ha 125 € 20 € 145 €
 50 - 100 ha 175 € 20 € 195 €
 100 - 200 ha225 € 20 € 245 €
 200 - 1000 ha275 € 20 € 295 €
 yli 1000 ha 375 € 20 € 395 €

Asiakaspalvelumme on ruuhkautunut, joten mikäli tietosi ovat muuttuneet tai laskullasi on virheelliset metsähehtaari määrät, tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostiviestiä osoitteeseen keskipohja@mhy.fi. Puramme yhteydenottoja saapumisjärjestyksessä ja pyrimme vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.  

Ystävällisest pyydämme kärsivällisyyttä ja pahoittelemme aiheuttamaamme ylimääräistä hämmennystä.

Jäsenyys tuo mukanaan lukuisia rahanarvoisia etuja, tutustu ja muista hyödyntää ne!

Tietoa edunvalvonnasta ja sen tärkeydestä löydät täältä.

Mikäli sait jäsenlaskun johon uutena maksuperusteena on lisätty pelto- ja/tai eläinyksikkö peruste, niin tämän linkin kautta pääset tutustumaan lisää aiheeseen.

Ystävällisin terveisin,

Lotta Björk
Asiakaspalvelu
Metsänhoitoyhdistys Keskipohja
keskipohja@mhy.fi

Ajankohtaista

  1. Vanhoja metsiä suojellaan osana EU:n biodiversiteettistrategian toimeenpanoa

    Vanhoja metsiä suojellaan osana EU:n biodiversiteettistrategian toimeenpanoa

    Valtakunnallinen

    Ehdotus vanhojen metsien kansallisiksi kriteereiksi on parhaillaan lausuntokierroksella. Kriteereitä on valmisteltu, koska EU:n biodiversiteettistrategian mukaan EU:ssa jäljellä olevat luonnontilaiset metsät ja vanhat metsät on suojeltava tiukasti. Suojelun toteuttamiseksi on määriteltävä, mitkä metsät ovat luonnontilaisia metsiä ja mitkä vanhoja metsiä.

    Lue lisää
  2. EU:n ennallistamisasetuksen toimeenpanoa kohti – edunvalvonnan kärkenä järkevyys

    EU:n ennallistamisasetuksen toimeenpanoa kohti – edunvalvonnan kärkenä järkevyys

    Valtakunnallinen

    EU:n ennallistamisasetus tulee pian voimaan, sillä se on hyväksytty sekä Euroopan parlamentissa että jäsenmaita edustavassa neuvostossa. Voimaantulon myötä asetuksen toimeenpano on Suomessakin aloitettava. MTK on tehnyt asiassa aktiivista edunvalvontaa jo usean vuoden ajan. Vaikuttamistyö jatkuu myös toimeenpanovaiheessa.

  3. Tutustu OmaMetsän uusiin ominaisuuksiin

    Tutustu OmaMetsän uusiin ominaisuuksiin

    Valtakunnallinen

    OmaMetsä palvelut uudistuvat hurjaa vauhtia. Metsänhoitoyhdistyksien jäsenpalvelusta on rakentunut kilpailuvaltti, joka tuottaa metsänomistajajäsenilleen lisäarvoa. Uudistus varmistaa metsänomistajalähtöistä päätöksentekoa tukevaa tietoa. Tiedolla voidaan tukea metsänomistajien liiketaloudellisia puunmyyntien ja hoitotoimien suunnitteluja sekä vahvistetaan metsänomistajan omaa metsäsuhdetta. OmaMetsä palvelun uusissa ominaisuuksissa on otettu huomioon molempia. Palvelut kehittyvät ja uusia ominaisuuksia otetaan jatkuvasti käyttöön.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset