Tilaa metsäsuunnitelma - voita liput PowerParkiin

29.6.2021

Heinä-elokuun kampanjassa suunnataan katseet ajantasaiseen metsätietoon. Uuden metsäsuunnitelman tai metsäsuunnitelman päivityksen tilaamalla voit voittaa elämysmatkan Härmän PowerParkiin.

Metsäsuunnitelma on kuin metsäsi pankkikirja. Suunnitelmasta löydät kattavat tiedot puustosta, metsänhoitotarpeista ja puunmyyntimahdollisuuksista. Näet, onko metsästäsi saatavilla tuloja tulevina vuosina ja paljonko metsänhoitoon kannattaa satsata, jotte metsäsi tuottaa hyvin. Mhy:n metsäsuunnitelma on aina ammattilaisen laatima ja maastotarkastettu.

Laadimme metsäsuunnitelman Sinun toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan. Metsäsuunnitelma voidaan tehdä talousnäkökulman lisäksi vaikka eri-ikäisrakenteista metsänkasvatusta varten tai riistaluonnonhoitoa huomioiden. Suunnitelman luovutuksen yhteydessä saat henkilökohtaista metsänhoidon ja suunnitelman käytön opastusta. Suunnitelman myötä saat täyden hyödyn irti myös jäseneduistamme, kuten Metsäselain-mobiilisovelluksesta ja OmaMetsä-verkkopalvelusta. 

Tilaa uusi metsäsuunnitelma tai metsäsuunnitelman päivitys 31.8.2021 mennessä ja osallistu Härmän elämyspuisto PowerParkin lahjakortin arvontaan! 

Klikkaa tästä ja lue lisää heinä-elokuun metsäsuunnitelmakampanjasta!