OmaMetsä-verkkopalvelulla jo 10 000 käyttäjää

27.5.2021

Tänä keväänä avattu OmaMetsä-verkkopalvelu on kiinnostanut metsänomistajia. Palveluun on kirjautunut jo 10 000 käyttäjää ja palvelun käyttö on ollut aktiivista.

- OmaMetsä-palvelussa 10 000 kirjautuneen käyttäjän raja ylitettiin keskiviikkona 26.5., kertoo hankkeen projektipäällikkö Juha Laitinen. Laitisen mukaan myös palvelun käyttö on ollut aktiivista. OmaMetsä lanseerattiin maaliskuussa 2021.

Metsänhoitoyhdistysten tavoitteena on kehittää metsänomistajia parhaiten palveleva verkkopalvelu. Juha Laitinen ja Petri Takalo, OmaMetsä-projektiryhmän puheenjohtaja ja Päijänteen Metsänhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja, ovat tyytyväisiä käyttäjämäärän kehitykseen.
- Tämä osoittaa, että palvelulle on ollut selkeä tarve ja tilaus metsänomistajien keskuudessa, sanoo Takalo. - Nyt on meillä juhlan paikka, Petri jatkaa.

OmaMetsä on Metsänhoitoyhdistysten tarjoama uusi verkkopalvelu metsänomistajien käyttöön

OmaMetsä.fi-palvelusta löytyvät kaikki metsänomistukseen liittyvät asiat. Palvelusta löydät oman alueesi metsäasiantuntijan, joka auttaa sinua kartoittamaan ja suunnittelemaan metsäomaisuutesi hoitoa. Yhteydenotto asiantuntijaan hoituu verkkopalvelun kautta vaivattomasti, voit myös käydä keskustelua asiantuntijasi kanssa sivuston välityksellä.

Palveluja lisätään vaiheittain vuoden 2021 aikana. Tällä hetkellä palvelusta löytyy metsätilan tiedot, puustotiedot, peruskartta ja ilmakuva sekä puun hintatiedot.

 

Lisätietoja:
Omametsä.fi
mhy.fi/omametsä

Juha Laitinen
Kehittämispäällikkö
puh. 0400 298601
sähköposti: juha.laitinen@mhy.fi