Metsänhoitoyhdistyksen valtuustovaalit marraskuussa 2020

18.8.2020

 

Oletko miettinyt metsänhoitoyhdistyksen palveluja ja kilpailukyvyn kehittämistä? Oletko kiinnostunut metsäasioista ja haluaisit päästä vaikuttamaan toimintaan? Kaikkea tätä on toiminta metsänhoitoyhdistyksen luottamushenkilönä. Valtuutettuna saat tietoa metsäalan ytimestä, osallistut päätöksen tekoon ja tapaat muita samanhenkisiä metsänomistajia.

Valtuustovaalit 2020: Asetu ehdolle viimeistään 30.9. 17.8.2020

Oletko miettinyt metsänhoitoyhdistyksen palveluja ja kilpailukyvyn kehittämistä? Oletko kiinnostunut metsäasioista ja haluaisit päästä vaikuttamaan toimintaan? Kaikkea tätä on toiminta metsänhoitoyhdistyksen luottamushenkilönä. Valtuutettuna saat tietoa metsäalan ytimestä, osallistut päätöksen tekoon ja tapaat muita samanhenkisiä metsänomistajia.Valtuusto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa yhdistyksen kokoukseen käsittelemään sääntömääräisiä asioita. Oma yhdistyksesi voi tarjota lisäksi koulutusta, vierailevia luennoitsijoita sekä muuta toimintaa, kuten vaikkapa vuosittaisen seminaarin, jossa yhdessä olon lisäksi taustoitetaan tulevia asioita.

Valtuusto kokoontuu kaksi kertaa vuodessa yhdistyksen kokoukseen käsittelemään sääntömääräisiä asioita. Oma yhdistyksesi voi tarjota lisäksi koulutusta, vierailevia luennoitsijoita sekä muuta toimintaa, kuten vaikkapa vuosittaisen seminaarin, jossa yhdessä olon lisäksi taustoitetaan tulevia asioita.

Ainoa sinulta edellytettävä asia on kiinnostus metsäalaa kohtaan sekä halukkuus osallistua kokouksiin. Saat syventävää tietoa metsäalasta, olet mukana kehittämässä toimintaa ja tuot metsänomistajana oman äänesi päätöksentekoon. Metsänomistajat ovat erilaisia, joten jokainen ääni on tärkeä. 

Reippaasti siis mukaan ehdolle. Syksyn 2020 valtuustovaaliin voi asettua ehdolle kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt metsänhoitoyhdistyksen jäsen. Ehdokashakemuksen on oltava perillä omassa yhdistyksessäsi viimeistään 30. syyskuuta. Helpoimmin asetut ehdolle sähköisellä lomakkeella, liitä mukaan myös hyvälaatuinen valokuva. Asetu ehdolle sivun yläpalkissa olevasta linkistä.

Mhy:n valtuustovaalit 4.-25.11.
* Ehdokasasettelu päättyy 30.9.
* Ehdokkaat ja vaalinumerot julkistetaan lokakuun alussa vaalisivulla.