Metsänhoitoyhdistyksen jäsenyys vuonna 2020

20.1.2020

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenyys vuonna 2020 

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenmaksut vuodelle 2020 postitetaan helmikuun puolivälissä. Jäsenmaksun suuruus on porrastettu metsähehtaarien mukaan. Muistathan, että jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen kuluerä. 

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenyys tuo monia etuja mukanaan. Tutustu etuihin ja liity, saat jäsenedut käyttöösi heti!

 

Suurin jäsenetusi on oma henkilökohtainen metsäasiantuntija

Kaikki metsäpalvelut lähtevät liikkeelle oman henkilökohtaisen metsäasiantuntijasi kautta. Saat häneltä kaikki palvelut yhdellä puhelinsoitolla. Oman paikkakuntasi metsäasiantuntijan löydät mhy.fi/keskipohja/yhteystiedot

Jäsenetuna saat aina puunmyyntisuunnitelman ilmaiseksi valtakirjakaupan yhteydessä

Puukaupassa metsänhoitoyhdistys on luotettava kumppani. Puunmyyntisuunnitelman voi laatia valmiiksi hyvissä ajoin ennen puukaupan tekoa. 

Uuden jäsenen maksuton metsäkäynti

Uutena metsänomistajana saat yhden maksuttoman metsäkäynnin metsäasiantuntijasi  kanssa, jos et itse pääse mukaan pyydä metsäasiantuntijaa tekemään metsäkäynti ja esitys toimenpiteistä. Mitä metsässä pitäisi tehdä? Milloin taimikko pitäisi hoitaa? Onko hyvä aika tehdä puukauppa? 

Saat aina henkilökohtaista neuvontaa metsäasioissa

Saat jäsenenä neuvontaa toimistolla, puhelimessa ja sähköpostissa.

Hankimme juuri sinun metsääsi parhaiten sopivat metsänviljelymateriaalit 

Metsänviljelymateriaalissa valitsemme juuri sinun alueellasi parhaiten menestyvät ja jalostetut metsänviljelymateriaalit taimet ja siemenet.

PEFC- sertifiointi

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenten metsät ovat PEFC-sertifioituja ilman erillistä maksua.  

Metsäselain

Saat jäsenetuna metsäsuunnitelmasi myös älypuhelimeen. Etu edellyttää Mhy Keskipohjan toimesta laadittua uutta ja päivitettyä metsäsuunnitelmaa. 

Tiedottaminen ja tilaisuudet

Jäsenenä saat kotiisi Metsänomistajat Keskipohjan lehden kotiisi kolme kertaa vuodessa. Lisäksi tiedotamme metsätilan vuoteen liittyvistä ajankohtaisista toimista tekstiviestillä puhelimeesi. Tiedät, milloin on ajankohtaista tilata vaikkapa lannoitusta jotta etdit mukaan yhteishankkeisiimme.

Valvomme etuasi metsä- ja maankäyttösioissa.

Lisäksi jäsenenä käytössäsi ovat lukuisat yhteistyökumppaneiden tarjoamat jäsenedut.

Tutustu mhy.fi/jasenedut tai mtk.fi/jasenedut