Jäsenlaskut liikkeelle 23.2.

19.2.2021

Jäsenyydellä varmistat edunvalvonnan

On se aika vuodesta, kun metsänhoitoyhdistyksen jäsenmaksu kolahtaa postilaatikkoon. Jäsenmaksulasku on tänä vuonna uuden näköinen, kun koko Suomen kattavasti MTK:t ja MHY:t yhdistivät jäsentietonsa. Näin ollen molempien jäsenmaksutkin maksetaan yhdellä ja samalla laskulla.

Aina kun uusia systeemejä otetaan käyttöön, niin virheitä tulee varmasti. Laskulla näkyy molempien, MTK:n ja MHY:n jäsensihteerien yhteystiedot, joihin voit olla yhteydessä. Jos laskun muutos tais virhe koskee MTK-puolta, niin soittoa sinne päin, jos MHY:n puolta, niin soittoa tännepäin. Yritämme auttaa ja vastata kysymyksiin parhaamme mukaan, mutta kannattaa varautua ruuhkaan!

Jäsenmaksumme vuodelle 2021 ovat:

  • 0-10 ha = 50 €
  • 10-20 ha = 70 €
  • 20-50 ha = 120 €
  • 50-100 ha = 170 €
  • 100 ha < 210 €

Jäsemaksun mukana tulee uusi jäsenkortti, joka on heti maksun suoritettuasi käytössäsi! Jäsenedut löydät täältä: https://www.mhy.fi/jasenedut

Jäsenyytesi on meille tärkeä

Vuosi 2020 jää muistoihin yhtenä vaikeimmista vuosista meidän metsänhoitoyhdistyksellemme. Tahdommekin kiittää Sinua, arvoisa metsänomistajajäsen, joka olet pysynyt rinnallamme näinä aikoina. Me lupaamme vastaisuudessakin tarjota osaavimmat neuvomme ja laadukkaimmat palvelumme käyttöösi!

Yhdessä olemme enemmän!