Varmista jäsenetusi

Metsänomistajien jäsenyys on meille tärkeä asia. Jäsenyydellä saa monenlaisia etuja ja kilpailukykyiset palvelut.

Ilmoittamalla muuttuneen osoitetietosi tai mahdolliset omistus- ja tilatietomuutokset varmistat jäsenyyteen liittyvien tietojen oikeellisuuden rekisterissämme sekä tiedotus- ja jäsenpostituksien saapumisen perille.

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa Sinua palvelee Kauhavan toimistolla Katariina Kojonen, puh. 050-4440362 / katariina.kojonen@mhy.fi. Muuttuneet yhteystietosi voi ilmoittaa myös täältä. Voit ottaa yhteyttä myös paikallisen toimistosi toimihenkilöön .

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortin saa myös puhelimeen

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortti on nyt mahdollista ladata älypuhelimeen Pivo-sovelluksen avulla. Pivo on mobiililompakkosovellus, josta löytyy monia etuohjelmia ja alennuskuponkeja ja nyt myös metsänhoitoyhdistyksen jäsenkortti. Sovellus on täysin ilmainen.

Pivossa jäsenkorttisi on aina kätevästi mukana ja esimerkiksi valtakunnalliset jäsenedutedut on helppo tarkistaa missä vain. Edun tai alennuksen saa näyttämällä kassalla mobiilijäsenkorttia Pivosta. Pivoon rekistäydytään omalla puhelinnumerolla.

Ohjeet jäsenkortin lataamisesta puhelimeen.  Kuvaa klikkaamalla saat sen isommaksi.

Mikäli jäsenkortti ei aukea puhelinnumerollasi, ota yhteyttä Katariina Kojonen 050 444 0362. Meillä saattaa olla virheellinen/vanha puhelinnumero jäsentiedoissasi