Metsäasiantuntija Jukka Oittiselle työyhteisön hyvä tyyppi -stipendi

03.12.2021

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen saarijärveläiselle metsäasiantuntija Jukka Oittiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomesta korjuuesimies Markku Kaukosuo, metsänhoitoesimies Kalle Kemppainen, metsäasiantuntijat Janne Löytöjärvi ja Jouni Salokivi sekä talouspäällikkö Jaana Tissari. 

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:
"Jukka on työyhteisön peruspilari: positiivisen hengen luoja ja luotettava työkaveri, jonka tietää tarttuvan tehtäviin ja hoitavan oman tonttinsa eikä siirtävän asioita muiden niskaan. Jukka kantaa vastuuta myös laajemmin koko henkilöstön yhteisistä asioista ja hoitaa näitäkin tehtäviä jämptisti.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.

Myönnetyistä Työyhteisön Hyvistä Tyypeistä tiedotteet Säätiön verkkosivulla ja lisätietoa stipendeistä: www.mmsaatio.fi/stipendit