Kesän 2024 harjoittelupaikat haettavana

keski-suomi

Toimihenkilöharjoittelu

Harjoittelun sisältö:
Harjoittelun aikana teet tehtäviä metsäammattilaisten kanssa ja ohjauksessa sekä myös itsenäisesti oman osaamisesi mukaan. Pääset tekemään metsäasiantuntijan toimenkuvaan kuuluvia avustavia tehtäviä ja osallistumaan kykyjesi mukaan mm. puunmyyntisuunnitelmien ja puukaupan hoitoon. Teet myös muita avustavia tehtäviä, kuten esimerkiksi taimikonhoidon tarpeen arviointia ja korjuunvalvontaa. Odotamme reipasta asennetta työhön ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn myös maastossa. Harjoittelun aikana sinulla on ohjaaja ja ajanjaksoon sisältyy myös koulutuspäiviä eri aihealueilta. Haluamme tarjota mielenkiintoisen kesäpestin, joka antaa sinulle hyvän käsityksen metsäammattilaisen monipuolisesta työnkuvasta Mhy Keski-Suomessa

Tehtävät on tarkoitettu 2.-4. vuosikurssin metsätalousinsinööriopintoja tekeville ja ne ajoittuvat pääasiassa aikavälille 1.5.-30.8.  Auto on oltava käytettävissä harjoittelun ajan.

Hae tehtävään 31.1.2024 mennessä ensi sijaisesti tällä lomakkeella >> . Arvostamme lomakkeen kautta jätettyä videota, jolla kerrot enemmän itsestäsi ja miksi tehtävään haet.
Lomakkeen täyttö vaatii google-tiliä. Jos sitä ei ole, katso kysymykset ja lähetä niihin pohjautuen sähköposti myyntipäällikkö Sami Paanaselle. Kysymykset >>

Paikkoja voidaan täyttää jo hakuajan aikana. Haastatteluun vali­tuille hakijoille ilmoitamme henkilökohtaisesti.
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Sami Paananen, sami.paananen@mhy.fi, 0400-344 026.

Harjoittelupaikkoja suorittavaan työhön

Meillä on harjoittelupaikkoja myös ns. suorittavaan työhön eli istutuksille ja raivaamaan. Nämä harjoittelut on tarkoitettu esi­merkiksi metsuriopiskelijoille. Näihin tehtäviin hakemukset voi osoittaa alueesta vastaavalle metsänhoitoesimiehelle. Hae tehtäviin 31.3.2024 mennessä.

Metsänhoitoesimiehet
- Ismo Huotari (Pihtipudas ja Viitasaari, Kivijärvi, Kinnula)
- Juho Laitinen (Äänekoski, Konnevesi, Uurainen)
- Otso Huttunen (Saarijärvi, Multia, Kannonkoski)
- Samuli Hirvi (Keuruu, Petäjävesi)

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@mhy.fi

Ajankohtaista

 1. Metkan sisältö vahvistettu

  Metkan sisältö vahvistettu

  Keski-Suomi

  Metka-tukijärjestelmän tukiehdot ja korvaustasot on vahvistettu.

  Lue lisää
 2. Täsmäkoulutusta metsureille

  Täsmäkoulutusta metsureille

  Keski-Suomi

  Mhy Keski-Suomi ja Poke järjestävät vuonna 2024 täsmäkoulutusta metsureille. Koulutus sopii mm. aikuisille alanvaihtajille ja siihen hetaan 31.12. mennessä.

 3. Kannattaako puukauppa kilpailuttaa?

  Kannattaako puukauppa kilpailuttaa?

  Keski-Suomi

  Paras tarjous oli 14 200 ja heikoin 8 800 euroa. Jos metsänomistaja olisi myynyt samalle ostajalle kuin edellisellä kerralla, tappio olisi ollut 5 400 euroa.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset