Kerro mielipiteesi asiakaslehdestämme

keski-suomi

Luetko asiakaslehtemme aina kannesta kanteen vai pärjäisitkö ilman lehteäkin? Mitä mieltä olet sisällöstä, saatko lehdestä uutta asiaa? Auta meitä kehittämään lehden sisältöä ja vastaa maaliskuun aikana asiakaskyselyyn.
Kyselyyn pääset tästä >>

Opinnäytetyön aihe

Asiakaslehtemme on Marika Salmisen opinnäytetyön aihe. Opinnäytetyön tuloksista kerromme syksyllä.

"Olen Salmisen Marika, opinnäytetyötä vaille valmis metsätalousinsinööri, joka tällä hetkellä työskentelee Etelä-Savon metsänhoitoyhdistyksessä metsäasiantuntijana. Tein harjoittelun Keski-Suomen yhdistyksessä kesällä 2021 ja samoihin aikoihin syntyi päätös tehdä opinnäytetyökin samaiselle yhdistykselle. Parin mutkan jälkeen aiheeksi valikoitui tutkia asiakaslehden tärkeyttä ja jäsenien toiveita sen sisältöön ja julkaisuformaattiin liittyen. Aihe on mielestäni kiinnostava ja ajankohtainen yhdistyksillä ympäri Suomen. Siksi toivonkin, että kyselyyn vastaisi mahdollisimman moni ja oikein ajatuksen kanssa. Saatuja tuloksia voidaan mahdollisesti hyödyntää muissakin metsänhoitoyhdistyksissä, joissa painitaan samojen kysymysten äärellä: mistä ja minkälaista metsäasiaa metsänomistajat tänä päivänä lukevat. Oma mielipiteeni on, että parhaimmillaan asiakaslehti opastaa, muistuttaa ja viihdyttää metsänomistajaa. Toivon itse painetulle lehdelle pitkää ikää."

Marika Salminen

Ajankohtaista

 1. Korjuunvalvontaan erityishuomio Mhy Keski-Suomessa

  Korjuunvalvontaan erityishuomio Mhy Keski-Suomessa

  Keski-Suomi

  Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi selvitti ensiharvennusten korjuujälkeä omalla alueellaan. Metsäkeskuksen 2022 tarkastamista kohteista yksikään ei ollut harvennettu alle lakirajan.

  Lue lisää
 2. Hakkuut nuorissa metsissä kasvavat 2023

  Hakkuut nuorissa metsissä kasvavat 2023

  Keski-Suomi

  Puukaupassa odotetaan energiapuun ja kuitupuun kysynnän kasvun lisääntyvän, mikä lisännee harvennushakkuiden määriä. Metsänomistajien kannattaa käyttää nyt tilanne hyödykseen ja selvittää hakkuutarpeet nuorissa metsissään.

 3. Eduskunta poisti luonnonsuojelulain sosialisointipykälät

  Eduskunta poisti luonnonsuojelulain sosialisointipykälät

  Keski-Suomi

  Eduskunta hyväksyi uuden luonnonsuojelulain asiasisällön hallituspuolue keskustan ja opposition äänin. Poliittiset manööverit olivat median otsikoissa, mutta itse asian taustat ovat jääneet vähemmälle.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset