Avoin työpaikka: taloushallinnon assistentti

20.8.2020

Haemme taloushallinnon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Saarijärven päätoimistolle.

Olet osa taloushallinnon tiimiämme tehtävinäsi laskutus, osto- ja myyntireskontran hoito sekä päivittäinen kirjanpito. Myös asiakaspalvelutyö kuuluu tehtäviisi. Edellytämme hyvää työkokemusta taloushallinnosta sekä soveltuvaa koulutusta. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja sekä joustavaa ja aktiivista otetta työhön. Kokemus Finagon taloushallinnon ohjelmistoista sekä henkilöstöhallinnosta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pystyt tuomaan esiin osaamistasi ja ideoitasi, mukavan tiimin ja työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Palkkaus YT/Meto Metsänhoitoyhdistysten tes:n mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen 6.9. mennessä osoitteeseen:
Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi, Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi. Sähköpostitse osoitteeseen: jaana.tissari@mhy.fi .
Hakemuksia ei palauteta. Tiedotamme työnhaun tuloksista osoitteessa: www.mhy.fi/keski-suomi .
Tiedusteluihin vastaa 24.8. alkaen talouspäällikkö Jaana Tissari p. 0400 549 236.

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat metsäalan palvelut Keski-Suomessa 12 kunnan toimialueellamme. Palveluksessamme on 50 toimihenkilöä, toimipaikkoja on 14 ja liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa. Olemme vakavarainen toimija, jonka työllistävä vaikutus on noin 200 henkilötyövuotta.
Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi ry
päätoimisto: Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi