Avoin työpaikka: Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen johtaja

25.6.2019

Mhy Keski-Suomen johtajan avoin haku kestää 18.8. asti.

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi on alueensa merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat metsäalan palvelut Keski-Suomessa 12 kunnan toimialueellamme. Palveluksessamme on 50 toimihenkilöä, toimipaikkoja on 14 ja liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa. Olemme vakavarainen toimija, jonka työllistävä vaikutus on noin 200 henkilötyövuotta.

Haemme johtajaa
vastaamaan kokonaisvaltaisesti yhdistyksen strategian mukaisesta toiminnasta

Vastuullasi on talouden, henkilöstön ja myynnin johto toimialueellamme sekä sidosryhmäsuhteiden hoito. Johdat asiantuntijaorganisaatiota ja vastaat sen toiminnan ja kilpailukyvyn kehittymisestä toimintaympäristön muuttuessa.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta esimiestyöstä ja johtamisvastuista. Tehtävä vaatii myös hyviä yhteistyötaitoja, liiketoimintaosaamista sekä metsätalouden tuntemusta. Arvostamme kykyä johtaa ihmisiä ja innostaa heitä positiiviseen työskentelykulttuuriin. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja päätoimistomme on Saarijärvellä.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan viimeistään 18.8. osoitteessa www.personnel.fi . Lisätietoja tehtävästä antavat Mhy Keski-Suomen hallituksen puheenjohtaja Pirjo Luotola puh. 050 323 7937 ja Personnel Groupin aluepäällikkö Terhi Tuukkanen  puh.  050 441 6658 / terhi.tuukkanen@personnel.fi (poislukien 8.7.-2.8.).

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi ry •  Sivulantie 11 • 43100 Saarijärvi
mhy.fi/keski-suomi • mhyks.fi • facebook.com/mhykeskisuomi