Jäsenetu: Kaustisen fiinin konsertti

Ajankohta

5.7.2023, klo 19.00 alkaen

Paikka

Petäjävesi

Jäsenetu: Kaustisen fiinin konsertti

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen jäsenille konserttilippu 15 euroa/ kappale. (Norm. 20 euroa/kappale.)
Lunasta liput verkkokaupasta>>, alennuksen saat koodilla F9L7CR3USP. Koodi tulee syöttää kassalla kohtaan ”Käytä koodia”. Alennuksen saa vain verkkokaupasta ostetuista konserttilipuista.

Jäsenetu on vain 5.7. konserttiin. Kesän aikana tapahtuu paljon muutakin, katso kaikki kesän konsertit >>

Taattua "kaustislaista" musiikkia

Fiinin musiikin orkesteri esiintyy Suomen Unesco-kirkossa Petäjävedellä 5.7.2023 klo 19. Orkesteri tulee Kaustiselta ja kaustislainen viulunsoitto nousi Unescon ihmiskunnan aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon v. 2021. Konserttilipun hinta on 20 € aikuiselle ja 5 € 2-16-vuotiaalle.

Soittajisto koostuu kaustislaisista ammattimuusikoista ja harrastajista. He ovat luoneet uraa mm. Suomen kansallisoopperan orkesterissa, Umeå sinfoniettassa, RSO:ssa, Vaasan kaupunginorkesterissa ja kansanmusiikin ammattiyhtyeessä Tallarissa.

Fiinin musiikin orkesteri tarjoaa Unesco-henkistä ohjelmaa tutuista taidemusiikin klassikoista Konsta Jylhän parhaisiin. Konserttimestarina toimii Siiri Virkkala. Mukana myös Näppäripedagogiikan isä, viulisti ja mestaripelimanni Mauno Järvelä.

Nauti konsertista maailmanperintökohteessa

Petäjäveden vanha kirkko on yksi Suomen seitsemästä maailmanperintökohteesta ja olennainen osa keskisuomalaista kulttuuriperintöä. Konserttipaikkana kirkko tarjoaa maailmanluokan kulttuurihistorialliset puitteet sekä esiintyjille että yleisölle. Konserteissa on kulttuurin ystävälle poikkeuksellisen lumoava tunnelma.

Konsertin yhteydessä voit nauttia kahvion tarjoiluista ja tukea samalla paikallista yhdistystoimintaa. Kahviossa maksutapana käy ainoastaan käteinen. Lue lisää Petäjäveden vanhasta kirkosta >>

Päivällinen Petäjävedellä ennen konserttia

Petäjäveden vanhan kirkon viereisellä Lemettilän tilalla voit nauttia päivällisen 5.7. ennen konsertin alkua etukäteisvarauksella. Kesäpäivällisenä Lemettilässä tarjoillaan kesäinen kasviskeitto ja pannukakku klo 17-19. Myös pelkkä kahvimahdollisuus. Lisätiedot ja varaukset: vanhempi emäntä Hanna Hautamäki puh. 050 414 7275 tai info@lemettilantila.fi

Toimitusehdot

Tutustu toimitusehtoihin huolellisesti. Verkkopalveluista ostettuja lippuja ei ole mahdollista vaihtaa, muuttaa tai peruuttaa. Lipuista ei myöskään valitettavasti ole mahdollisuutta hyvittää.

Huomaathan, että konserttilippuja myydään verkkokaupassa sekä kirkolla, mutta lippuja ei ole mahdollista varata puhelimitse tai sähköpostitse. Alekoodin tarjoaman alennuksen saa vain verkkokaupasta ostetuista Fiinin musiikin orkesterin konserttilipuista.

Järjestäjä

Keski-Suomi

Paikka

Petäjäveden vanha kirkko Unescon maailmanperintökohde
Vanhankirkontie 9
41900 Petäjävesi

Tapahtumat

Näytä kaikki tapahtumat
  1. Keski-Suomi

    Metsäopintomatka Saksan Schwarzwaldiin 10.-14.10 (varaukset 30.6.)

    Freiburg im Breisgau

    00.01 - 23.55

    Lue lisää

2023 © Metsänhoitoyhdistykset