Metsäverokoulutus metsänomistajille (Jyväskylä)

26.01.2019 - 09:30
JAMK Rajakatu 35
Jyväskylä

Metsä- ja maatilaverotuksen infopäivä
la 26.1.2019 klo 9.30-12.30
Tulikari Auditorio R35D205, JAMK (Rajakatu 35, Jyväskylä)
Kampuskartta >>

Tulo auditorioon pääsisäänkäynnin kautta. Lauantaina piha-alueella runsaasti maksuttomia p-paikkoja. Vieraskortteja tms. ei tarvita.

Ohjelma
9.30-12.30 metsäverotuksen osuus
12.30-13 lounas-/kahvitauko (omakustanteinen) - ammattikorkeakoulun ravintola auki ja lounasta tarjolla klo 13 saakka
13-15.30 maatilaverotuksen osuus

Metsätalouden veroilmoituksen täyttäminen vaihe vaiheelta
Mitä kuluja voi vähentää? Miten metsävähennys lasketaan? Ajankohtainen ja käytännön läheinen metsäverokoulutus, jossa käydään esimerkein läpi metsäveroilmoituksen ja arvonlisäveroilmoituksen täyttäminen. Samalla saat perustiedot siitä, miten metsäverotus toimii. Tämä kurssi sopii siis hyvin myös uusille metsänomistajille.
Jos et ole varma asioista, verotus kannattaa antaa ammattilaisten hoitoon. Mhy:n metsäasiantuntija osaa ajatella asioita myös metsän kannalta. Ei tarvitse jossitella ja varmasti kaikki tarpeellinen huomioidaan eduksesi! Tilaa veropalvelumme >>

Maksuton koulutus mhy:n jäsenille, muille 50 e+alv. Ei ennakkoilmoittautumista. Metsäverokoulutus toteutetaan yhteistyössä Päijänteen mhy:n kanssa.
Tervetuloa!
 
Muistathan, että...
- Metsätalouden veroilmoitusta ei tarvitse antaa, jos verovuonna ei ole ollut metsätalouden tuloja, vähennettäviä menoja eikä metsävähennyksestä tai varauksista ilmoitettavia seurantatietoja.
- Arvonlisäveroilmoitusta ei tarvitse antaa, jos verovuodelta ei ole metsätalouden tuloa, vähennyksiä tai muita ilmoitukseen vaikuttavia tapahtumia.

 

Tämän tapahtuman järjestää

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi

Sivulantie 11, 43100 SAARIJÄRVI
Puhelin Ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi. Tilaa 24/7 myyntisivultamme: www.mhyks.fi
toimisto.keski-suomi@mhy.fi