Keski-SuomiPuukauppatoimeksianto

alk.
0,61
Suosittu valtakirjakauppa alkaen vain 61 senttiä kuutiolta +alv.
alk.
0,61
Suosittu valtakirjakauppa alkaen vain 61 senttiä kuutiolta +alv.

Valtakirjakauppa on suosituin - ja vaivattomin puukauppapalvelumme. Puukauppa kanssamme on helppoa: 1) soita meille 2) tehdään sopimus 3) kilpailutetaan puukauppa 4) saat rahat tilillesi

Anna puukauppa metsänhoitoyhdistyksen ammattilaisten hoidettavaksi. Pyydämme tarjoukset ostajilta, vertailemme ja suosittelemme sinulle parasta vaihtoehtoa.
Voit itse päättää, minkä tarjouksen hyväksyt. Hoidamme metsänhakkuusopimuksen tekemisen, korjuun ja mittauksen valvonnan sekä niihin liittyvät asiakirjat. Pidämme sinut ajan tasalla puukaupan ja korjuun edistymisestä. Valtakirjakaupassa sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Omaan harkintaasi jää, kuinka aktiivisesti osallistut puukaupan eri vaiheisiin. (lataa Mhy:n puukauppaopas)

Kysy lisää metsäasiantuntijaltasi Mhy Keski-Suomessa.

Puukauppa osaaviin käsiin! Anna puun myynti ammattilaisten hoidettavaksi ja tee puukaupan toimeksiantosopimus metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijan kanssa.

Puukaupan toimeksianto - hoidamme puukaupan alusta loppuun puolestasi

Teemme puunmyyntisuunnitelman toiveittesi mukaan. Pyydämme tarjoukset ostajilta, vertailemme ja suosittelemme sinulle parasta vaihtoehtoa. Puun hinnan lisäksi huomioidaan puun katkonta. Voit itse päättää, minkä tarjouksen hyväksyt ja kenelle puut myydään. Hoidamme metsänhakkuusopimuksen tekemisen, puiden korjuun ja mittauksen valvonnan sekä niihin liittyvät asiakirjat. Valvomme, että hakkuu tehdään kauppaehtojen mukaan ja rungot hyödynnetään tarkasti. Pidämme sinut ajan tasalla puukaupan ja korjuun edistymisestä. Kun puut on korjattu, saat rahat tilillesi sovitun aikataulun mukaan.

Puukaupan toimeksianto -sopimuksen tehtyäsi sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista.

Omaan harkintaasi jää, kuinka aktiivisesti osallistut puukaupan eri vaiheisiin. Mikset antaisi puukaupan tekoa osaaviin käsiin?

Tehtyäsi valtakirjakaupan eli puukaupan toimeksianto -sopimuksen valvomme puun korjuun ja mittauksen maastossa metsänhakkuusopimuksen mukaisesti tehdyksi.

Katso videolta mitä puun korjuun valvonta metsässä käytännössä tarkoittaa:

Tutustu puukaupan kilpailuttamiseen ja katkonnan merkitykseen puukaupassa >>

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme