Keski-SuomiPuun hinta

Katso keskimääräiset puusta maksettavat hinnat omalta sivulta >>. Hinnat on kerätty tuoreista toteutuneista valtakirjakaupoista. Valtakirjakauppa (puun myynti toimeksiantona) on helpoin ja tuottavin tapa toteuttaa puukauppa. Ota yhteyttä metsäasiantuntijaasi, niin kaupanteko käynnistyy. Me hoidamme kaiken puolestasi. Katso yhteystietomme toimistoittain >>

Metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijoilta saat ajankohtaiset puun hintatiedot. Puun hintaan vaikuttavat muun muassa hakkuutapa, puun rungon koko, onko puu korjattavissa kesä- vai talviaikaan ja puun kysyntä. Puun kysyntätilanne ja hinta vaihtelee vuosittain ja vuoden aikojen mukaan, jopa viikoittain. Asiantuntijamme tuntevat paikallisen puumarkkinatilanteen ja auttavat sinua saamaan puistasi parhaan hinnan.

Puutavaralajien hintakehitys

Mänty- ja kuusitukin ostomäärät ja hinnat 2020/2021 koko Suomessa kaikilla hakkuutavoilla. Klikkaamalla kuvaa saat sen koko näytön tilaan. Päivitetty 9/21.

Puun hinta syyskuu 2021

Paikkakuntakohtaiset puun hinnat metsänhoitoyhdistyksen jäsenille

Metsänhoitoyhdistyksen jäsenetuna pääset katsomaan tarkkoja puun hintatietoja puutavaralajeittain ja alueittain jäsenverkosta. Puukaupparaportit on koottu MTK:n jäsenverkkoon. Pääset katsomaan hintatietoja kirjautumalla palveluun sisään osoitteessa: www.mtk.fi/metsanomistajalle. Kirjaudu-painike löytyy sivun vasemmasta yläkulmasta. Ensimmäisellä käyntikerralla on rekisteröidyttävä sivuston käyttäjäksi ja luotava henkilökohtainen salasana. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut metsänhoitoyhdistykselle.

Puun hinta alueittain ja puutavaralajeittain on saatavilla myös Metsänhoitoyhdistysten OmaMetsä-verkkopalvelussa. Pääset tarkastelemaan tietoja rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi osoitteessa Omametsä.fi. Lisää tietoa OmaMetsä-palvelusta ja tarkemmat ohjeet palveluun rekisteröitymiseen löydät osoitteesta Mhy.fi/omametsa.

Näin kirjaudut jäsenverkkoon katsomaan puun hintatietoja

Ensimmäisellä käyntikerralla on rekisteröidyttävä sivuston käyttäjäksi. Voit rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi osoitteessa: www.mtk.fi/rekisteroidy

Kun olet lisännyt sivulla pyydettyyn kenttään sähköpostiosoitteesi, sinulle tulee kyseiseen sähköpostiin varmistusviesti. Viestissä olevasta linkistä pääset viimeistelemään rekisteröitymisen. Jatkossa pääset katsomaan puun hintatietoja kirjautumaan suoraan osoitteessa: www.mtk.fi/metsanomistajalle

Kirjaudu-painike löytyy sivun vasemmasta yläkulmasta. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi. Salasana on se, minkä olet luonut ensimmäisellä käyntikerralla rekisteröitymisen yhteydessä. Rekisteröityminen edellyttää, että sähköpostisosoitteesi on metsänhoitoyhdistyksen jäsenrekisterissä. Jos sähköpostiosoite ei ole tiedossamme, sinut ohjataan lomakkeella ilmoittamaan osoitteesi meille.

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme