Keski-SuomiMetsäveroilmoitus

alk.
65
veropalvelu alkaen 65 e/ilmoitus + alv.
alk.
65
veropalvelu alkaen 65 e/ilmoitus + alv.

Metsäasiantuntijasi on myös metsäverotuksen ammattilainen. Veropalvelumme sisältää metsävero- ja kausiveroilmoitukset sekä arvokkaan veroneuvonnan, joka voi säästää sinulle satoja, jopa tuhansia euroja! Teetä työ meillä eikä sinun tarvitse huolehtia tuliko kaikki huomioitua.
Jäsenenä saat tämänkin palvelun edullisemmin!
Hinta jäsenelle: 65 e/tunti, min. 65 e/ilmoitus
Hinta ei-jäsenelle: 80 e/tunti, min. 95 e/ilmoitus
Hoidamme myös sähköiset ilmoitukset (metsäveroilmoitus, kausiveroilmoitus)
Hinta jäsenelle: 10 e/ilmoitus
Hinta ei-jäsenelle: 15 e/ilmoitus

Lue lisää

 

 

Tuntuuko verolomakkeiden täyttö hankalalta? Metsäveroilmoitus ja Veroilmoitus oma-aloitteisista veroista (aikaisemmin kausiveroilmoitus) eli arvonlisävero-ilmoitus tehdään kerran vuodessa. Asiat unohtuvat helposti vuoden aikana. Autamme mielellämme veroilmoitusten täytössä tai teemme ne kokonaan puolestasi toimittamiesi tositteiden ja tietojen perusteella. Muistathan, että kaikkia metsänomistajia verotetaan puunmyyntitulojen perusteella.

Metsätalouden myyntitulot ovat pääomatuloa ja veroa maksetaan pääomatulon veroprosentin mukaisesti.  Metsätalouden tuloista ja menoista on pidettävä muistiinpanoja, jotka tulee säilyttää kuusi vuotta verotuksen päättymisestä. Muistiinpanoja ja tositteita ei lähetetä veroilmoitusten yhteydessä verottajalle. Veroviranomaiset voivat kuitenkin pyytää muistiinpanoja liitteineen tarkastettavaksi seuraavan kuuden vuoden ajan.

Menot kannattaa kirjata aina ylös, vaikkei tuloja kalenterivuonna olisikaan. Verottaja ottaa alijäämän huomioon vähentämällä sen verovelvollisen muista pääomatuloista tai alijäämähyvityksenä ansiotulojen veroista.

Lisätietoa metsätalouden verotuksesta saat veroasiantuntijoiltamme sekä 2C-lomakkeen täyttöohjeesta sekä Verohallinnon sivuilta www.vero.fi ( » Vero-ohjeet » Verotustietoa yritysasiakkaille » Maatalousyrittäjä ja metsänomistaja) Verohallinnon julkaisemat täyttöohjeet kannattaa lukea huolella. Niistä löytyy vastaukset useimpiin metsäverotusta koskeviin kysymyksiin.

Katso videolta, miten näppärästi metsäveroilmoituksen täyttö sujuu.

Tilaa palvelu tai ota yhteyttä

Haluan tilata palvelun
Haluan ottaa yhteyttä
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme