Kesäteatterit 2021

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi tarjoaa jäsenetuna edullisempia kesäteatterilippuja. Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen jäsenet saavat jäsenedun Teatteri Eurooppa Neljän esitykseen Kievarin kesäteatteriin Äänekosken Hietamalle.

Torstai 17.6. klo 18
UIT: Tukkijoella

Riihivuoren kesäteatteri Muuramessa. Teatterilippu Mhy Keski-Suomen jäsenelle 29 e/kpl (norm. 39 e/kpl), enintään 8 lippua per jäsen.

Torstai 1.7. kello 19
TE4: Onnellinen mies

Kievarin kesäteatteri Hietamalla (Äänekoskella). Teatterilippu Mhy Keski-Suomen jäsenelle 20 e/kpl (norm. 29 e/kpl), enintään 8 lippua per jäsen

Lippujen lunastusohje:
1. Maksa lipun hinta Mhy Keski-Suomen tilille FI02 4764 1020 0746 19 (POP Pankki)
2. Kirjoita viestikenttään lippuvaraajan nimi ja esityspäivä.
3. Ole ajoissa, sillä lippuja on rajoitettu määrä. Maksa liput viimeistään kahta arkipäivää ennen. Etulipun saa esityspäivä jäsenkortin esittämällä myös ovelta, mikäli tilaa on.
4. Etukäteen lunastetut liput jaetaan maksajan nimeä vastaan teatterin erillisestä pisteestä tuntia ennen esitystä.

Onnellinen mies valloittaa Kievarin Kesäteatterin:
Mhy Keski-Suomen nimikkoesitys 1.7. klo 19

Siltainsinööri Jaatinen valloittaa ensi kesänä Kievarin Kesäteatterin, kun Teatteri Eurooppa Neljän tuo lavalle Arto Paasilinnan romaaniin perustuvan komedian Onnellinen mies. Näytelmän dramatisoi ja ohjaa Antti Lattu ja näytelmän pääroolissa siltainsinööri Jaatisena nähdään Pertti Koivula.
Onnellinen mies kertoo pienestä Kuusmäen kunnasta, jonne siltainsinööri Jaatinen saapuu rakentamaan Tappojoen siltaa. Ihmisten puheista vähät välittävä, epäsovinnainen ja vahvoja ristiriitaisia tunteita herättävä persoona ei kunnanisiä miellytä ja kohta nämä jo ottavat mittaa toisistaan. Mutta niin vain käy, että yksi mies onnistuu kaatamaan kunnan vanhan hallinnon – ja siinä sivussa pari naistakin.