Kesäteatterit 2021

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi tarjoaa jäsenetuna edullisempia kesäteatterilippuja. Nämä näytökset ovat Mhy Keski-Suomen omia nimikkonäytöksiä ja saattavat näkyä teattereiden sivuilla loppuunmyytyinä, sillä koronarajoitusten vuoksi yleisömäärä on todennäköisesti rajattu. 

Torstai 17.6. klo 18 UIT: Tukkijoella - esitys siirtyy kesälle 2022.
Palautamme meille maksetut lippurahat, ota yhteyttä: toimisto.keski-suomi@mhy.fi

Torstai 1.7. kello 19
TE4: Onnellinen mies

Kievarin kesäteatteri Hietamalla (Äänekoskella). Teatterilippu Mhy Keski-Suomen jäsenelle 20 e/kpl (norm. 29 e/kpl), enintään 8 lippua per jäsen
Tarkemmat tiedot tapahtumasivulla >>

Onnellinen mies valloittaa Kievarin Kesäteatterin:
Mhy Keski-Suomen nimikkoesitys 1.7. klo 19

Siltainsinööri Jaatinen valloittaa ensi kesänä Kievarin Kesäteatterin, kun Teatteri Eurooppa Neljän tuo lavalle Arto Paasilinnan romaaniin perustuvan komedian Onnellinen mies. Näytelmän dramatisoi ja ohjaa Antti Lattu ja näytelmän pääroolissa siltainsinööri Jaatisena nähdään Pertti Koivula.
Onnellinen mies kertoo pienestä Kuusmäen kunnasta, jonne siltainsinööri Jaatinen saapuu rakentamaan Tappojoen siltaa. Ihmisten puheista vähät välittävä, epäsovinnainen ja vahvoja ristiriitaisia tunteita herättävä persoona ei kunnanisiä miellytä ja kohta nämä jo ottavat mittaa toisistaan. Mutta niin vain käy, että yksi mies onnistuu kaatamaan kunnan vanhan hallinnon – ja siinä sivussa pari naistakin.