Jäsenetu: Startti suunnistamaan

Voiko tulla mukaan vaikka ei ole ennen suunnistanut? Kuka opastaisi alkuun? Oletko joskus suunnitellut lähtöä iltarasteille, mutta kynnys lähtemiseen on ollut liian suuri? 

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomi haluaa kannustaa luontoon liikkumaan ja järjestää yhdessä paikallisten suunnistusseurojen kanssa jäsenilleen infotilaisuudet, joissa saat suunnistusseurojen aktiiveilta lisätietoa iltarasteista ja suunnistamisesta yleensä ihan käytännössä. Varaa siis mukaan maastoon sopivat varusteet ja ota mukaan kompassi, jos sinulla on oma. Opastus kestää noin kaksi tuntia ja sen aikana käydään läpi perustasolla kartan luku, kompassin käyttö sekä toimiminen iltarasteilla.
- Suunnistaminen on erittäin hyvä harrastus ja sopii kaikenikäisille. Opastuksen avulla nyt on tilaisuus aloittaa mukava harrastus, joka vie luontoon ja siinä sivussa kasvattaa kuntoa, kannustaa Mhy Keski-Suomen johtaja Ilpo Pentinpuro, joka on itsekin innokas suunnistaja.

Tiistai- ja torstairastit

Äänekoskelainen suunnistusseura Rasti E4 järjestää iltarastit tiistaisin ja Saarijärven Pullistus torstaisin. Rastikausi alkaa huhtikuussa ja jatkuu aina lokakuulle asti. Iltarasteille voi osallistua kuka tahansa, sillä tarjolla on eritasoisia ja -pituisia ratoja. Karttamaksu on 5 euroa ja emit-vuokra 1/2 euroa per kerta. Osanottomaksun voi suorittaa myös liikuntaseteleillä.

Maksuton opastus suunnistamaan Mhy Keski-Suomen jäsenille:

Saarijärvellä to 26.4. klo 17
paikka: Summassaari
ILMOITTAUDU 24.4. mennessä >>

* Opastamassa: Saarijärven Pullistus
* SaPu järjestää kaikille avoimet torstairastit kaudella 2018. Karttamaksu 5 euroa ja emit-vuokra 1 euroa.
Lisätietoa torstairasteista >>  

Äänekoskella ke 2.5. klo 18
paikka: Alkula, Suolahti (opastus tieltä 642)
ILMOITTAUDU 30.4. mennessä >>

* Opastamassa: Rasti E4
* Alle 10-vuotiaat huoltajan seurassa.

* Tähän koulutukseen osallistuneelle lisäksi yksi maksuton tiistairastikerta.
* Rasti E4 järjestää kaikille avoimet tiistairastit kaudella 2018. Karttamaksu 5 euroa ja emit-vuokra 2 euroa.
Lisätieto tiistairasteista >>