Harjoittelupaikat kesällä 2023

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen tarjoama palkallinen harjoittelu on tarkoitettu esimerkiksi 2. tai 3. vuosikurssin metsätalousinsinööriopiskelijoille.

Harjoittelun sisältö:
- Metsänviljelyn, puunkorjuun ja metsänhoitotöiden avustavia työnjohdon tehtäviä
- Hakkuu- ja metsänhoitotoimenpiteiden suunnittelua ja maastomerkintöjä

Odotamme reipasta asennetta työhön ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn myös maastossa. Auto on oltava käytettävissä harjoittelun ajan.
Näihin tehtäviin hakemukset voi osoittaa myyntipäällikkö Sami Paanaselle, sami.paananen@mhy.fi, 0400-344 026. Harjoittelupaikkoja on 1-2 per alue.
Hae tehtäviin 31.12.2022 mennessä ja halutessasi ilmoita toiveesi työskentelypaikkakunnasta. Haastatteluun vali­tuille hakijoille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Huom! Jos olet kiinnostunut harjoittelusta pohjoisella alueellamme (Viitasaari, Pihtipudas, Kannonkoski, Kivijärvi, Kinnula), ehdit hakea harjoittelupaikkaa 31.1. mennessä.

Harjoittelupaikkoja myös suorittavaan työhön

Meillä on harjoittelupaikkoja myös ns. suorittavaan työhön eli istutuksille ja raivaamaan. Nämä harjoittelut on tarkoitettu esi­merkiksi metsuriopiskelijoille. Näihin tehtäviin hakemukset voi osoittaa alueesta vastaavalle metsänhoitoesimiehelle. Hae tehtäviin 31.3.2023 mennessä.

Metsänhoitoesimiehet

Pohjoinen tiimi:
- Ismo Huotari (Pihtipudas ja Viitasaari) sekä
 Kalle Kemppainen (Kannonkoski, Kivijärvi, Kinnula)

Keskinen tiimi:
- Juho Laitinen (Äänekoski, Konnevesi, Uurainen) sekä
- Kalle Kemppainen (Saarijärvi)

Läntinen tiimi:
- Samuli Hirvi (Keuruu, Multia, Petäjävesi)

Sähköpostit muotoa: etunimi.sukunimi@mhy.fi

2023 © Metsänhoitoyhdistykset