Postin lakko viivästyttää kirjelähetyksiä- pyydä laskusi sähköisenä!

11.11.2019

Postilakko saattaa viivästyttää kirjelähetyksiä jopa neljä viikkoa, lisäksi mahdolliset tulevat kuljetusalan tukitoimet saattavat lisätä jakeluviivästyksiä entisestään. Lakon ja sen aiheuttaman lähetyssuman purkamiseen saattaa mennä useita viikkoja tämän jälkeenkin, joten pahimmassa tapauksessa kirjelähteykset ovat asiakkailla vasta ensi vuonna.

Jos tiedät, että olet saamassa meiltä laskun tänä vuonna ja tarvitset mm. verotuksellisista syistä maksaa laskusi varmasti tämän vuoden puolella, kannattaa ottaa yhteys metsänhoitoyhdistykseen.
Voit pyytää laskusi joko sähköpostitse tai tilata laskusi e-laskuna.

Jos haluat jatkossa laskusi e-laskuna suoraan verkkopankkiisi, etsi e-laskuvalikosta "e-laskun tilaaminen". Hae laskuttajaluettelosta nimellä  "Metsänhoitoyhdistys Keski-Savo ry" .
Laskuttajan valittuasi tarvitset ilmoittaa oman asiakasnumerosi (huom! ei sama kuin jäsennumero). Parhaiten nämä tiedot löytyvät vanhalta paperilaskultamme. Huomioi, että samalla laskuttajalla on useita tilinumeroita käytössä. Valitse tilinumeroista se, joka vastaa laskusta ilmeneviä tietoja.

Jatkossa saat meiltä tulevat laskusi suoraan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi.

Alla esimerkkikuva OP-verkkopankista: