Metsälakimies Tuomo Pesälä osa-aikaeläkkeelle

25.6.2019

Pitkään metsänhoitoyhdistysten lakimiehenä toiminut Tuomo Pesälä on jäämässä osa-aikaeläkkeelle. Eläköitymisen vuoksi Pesälä siirtyy toisiin tehtäviin yhdistyksissä ja luopuu metsänomistajien lakineuvonnasta. Pesälän lakipuhelin ei palvelee enää syksyllä 2019. Metsänhoitoyhdistykset kiittävät Tuomoa asiantuntemuksesta ja metsänomistajien neuvonnasta.

Lakipalvelut metsänhoitoyhdistysten jäsenille

Metsänhoitoyhdistysten jäsenet voivat jatkossa ottaa yhteyttä metsän omistuksen liittyvissä lakikysymyksissä MTK:n lakimiehiin tai Maanomistajien Arviointikeskukseen. Arviointikeskuksen ensimmäinen yhteydenotto on maksuton mhy:n jäsenetuna. Jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi, jäsenyys tarkistetaan yhteydenoton aluksi. Lakimiesten yhteystiedot löydät: www.mtk.fi/-/lakipalvelut

Pääkaupunkiseudulla omistuksen vaihdoksissa metsänomistajia palvelee jatkossa toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja Jouni Tiainen. Ajanvaraus Jounille Metsänomistajien Palvelutoimistosta: puh. 040 720 3160 tai 040 580 3981. Tai sähköpostilla: palvelutoimisto@mhy.fi. Palvelutoimisto voi myös tarvittaessa ohjata lakikysymyksissä yhteydenotot oikealle henkilölle.