Kesäkuun tärkeimmät

18.6.2018

Taimikot kuntoon - Kemera varoja riittää

Tulevien hakkuumahdollisuuksien turvaamisen ja metsänhoitokustannusten kurissapitämisen kannalta on tärkeää, että taimikoiden varhaishoidot ja nuoren metsän hoitotyöt tehdään ajallaan. Raivaustöihin on runsaasti Kemera-rahaa käytettävissä. 

Kilpailuta puukauppasi

Puun kysyntä on ollut hyvällä tasolla läpi kevään. Ostajien kiinnostuksessa on tällä hetkellä alueellista vaihtelua. Runkojen katkonnassa eri puutavaralajeihin on isoja, markkinatilanteesta johtuvia eroja ostajien ja leimikkotyyppien välillä. Erilaisten tilastoimattomien hinta- ja määrälisien sekä kirjavien puutavaralajien hinnoittelukäytäntöjen yleistyminen heikentävät julkisten hintatilastojen hyödynnettävyyttä. Ajantasaisin ja paikallisin puumarkkinatieto löytyy aina paikallisista metsänhoitoyhdistyksistä, mistä metsänomistajille on luontevasti tarjolla kaikki puukaupan onnistumiseen ja korjuun valvontaan liittyvät asiantuntijapalvelut.

Kunnioitamme asiakkaiden yksityisyydensuojaa

Yksityisyydensuoja on Metsänhoitoyhdistys Keski-Savolle ensiarvoisen tärkeää, ja olemme sitoutuneet suojaamaan jäseniemme ja asiakkaidemme henkilötietoja. Uusi EU:n tietosuoja-asetus toi mukanaan uusia velvoitteita henkilötietoja käsitteleville yrityksille ja yhteisöille sekä toisaalta laajempia oikeuksia henkilöille, joiden henkilötietoja käsitellään.

Jatkaaksesi uutiskirjeidemme vastaanottamista sinun ei tarvitse tehdä mitään. Jos et kuitenkaan enää halua uutiskirjeitämme sähköpostiisi, voit perua tilauksesi uutiskirjeen lopussa olevan Peruuta uutiskirje -linkin kautta.

Hyvää Juhannusta!