Metsänhoitoyhdistys Keski-Savo on täyden metsäpalvelun talo ja metsänomistajiemme edunvalvoja. Toimimme Heinäveden, Leppävirran, Varkauden ja Joroisten alueella palveluhenkisten metsäasiantuntijoiden voimin! Metsäammattilaisillamme on metsäistä työkokemusta metsäomaisuuden hoitoon liittyen yhteensä 355 vuoden ajalta. Se tarkoittaa noin 130 paria kuluneita metsäkenkiä ja näillä kenkäpareilla on kuljettu metsäisiä kilometrejä yhteensä 26 kertaa Suomi päästä päähän. Metsänhoitotöiden toteutuksesta meillä vastaavat vuosia metsätöitä tehneet ammattilaiset eli 13 koneyrittäjäämme työntekijöineen, 11 palkkametsuriamme ja kuusi yrittäjämetsuriamme.

Palvelemme jäseniämme asiakaslähtöisesti, metsänomistajan tavoitteita ja tarpeita kuunnellen. Tyytyväinen metsänomistaja on kaiken toimintamme lähtökohta. Meiltä saat kaikki metsäomaisuuden hoitoon liittyvät palvelut saman katon alta. On kyseessä puukauppa, metsäsuunnitelman laadinta, koko metsänhoitotöiden kirjo tai sukupolven vaihdos - me autamme sinua. 

Toimintamme laadun ja kilpailukykymme varmistamiseksi toimimme osana valtakunnallista MHY-ketjua ja olemme MTK:n jäseniä.

Metsänhoitoyhdistys Keski-Savo käyttää myös Facebookia. Käy tykkäämässä meistä https://www.facebook.com/mhykeskisavo ja liity seuraamaan!