Tuomo Raininko

Tuomo Raininko vastaa ensisijaisesti Kasvua ja työtä metsistä kestävästi -hankkeen toteutuksesta

Olen Tuomo Raininko ja toimin tällä hetkellä projektipäällikkönä Mhy Karhussa. Vastaan ensisijaisesti Kasvua ja työtä metsistä kestävästi- hankkeen toteutuksesta. Työssäni pyrin löytämään lisää metsiin liittyviä työ- ja ansaintamahdollisuuksia sekä metsänomistajille että metsäalan muille yrittäjille. Uusien mahdollisuuksien etsiminen ja uusien toimintatapojen kehittäminen kuuluvat myös toimenkuvaani.  Toki olen valmis auttamaan kaikissa metsiin liittyvissä kysymyksissä.  

Asun Niinisalossa ja olen itsekin metsänomistaja sekä aktiivinen metsätaloudenharjoittaja. Oma metsänomistajuuteni on alkanut jo 1980- luvulla, joten kaikenlaisia konkeloita on matkan varrella tullut nähtyä. Kokemuksista oppii ja mielelläni tätäkin oppia kanssasi jaan, puolin ja toisin.

Minulla on aikaisemmista tehtävistäni kertynyt vahva edunvalvonnallinen tausta ja osaaminen. Metsänomistajien edunvalvonta, sen kaikilla tasoilla, on lähellä sydäntäni. Mhy:n jäsenyyden myötä pääset myös metsänomistajien edunvalvonnan piiriin. Tätä mahdollisuutta ei kannata hukata. Kerron mielelläni asiasta lisää.

Metsiin ja metsänomistamiseen liittyvissä kysymyksissä olen aina käytettävissäsi. Hankesivuille pääset tästä

Minut tavoitat numerosta: 0504018791

tuomo.raininko@mhy.fi

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset