Henna Vormisto-Kupi

Henna Vormisto-Kupi Nakkilan ja Etelä-Lavian metsäasiantuntija

Hei vaan, olen Henna Vormisto-Kupi, metsäasiantuntija Nakkilan ja Lavian eteläalueella. Olen kotoisin ja asustelen Sastamalassa Kokemäenjoen varressa mieheni ja karvakamujeni eli kahden koiran, kahden kissan ja kolmen kanin kanssa, täysikäiset tyttäreni ovat jo muuttaneet pois kotoa.

Olen työskennellyt nyt kymmenen vuotta metsäalalla, josta metsäsuunnittelijana Metsänhoitoyhdistys Satakunnassa suurimman osan aikaa, yhden kesän olin Luonnonvarakeskuksessa Valtakunnan Metsien Inventoinnissa tutkimusinsinöörinä Länsi-Suomen alueella.

Jo pikkuplikkana viihdyin hyvin lähimetsissä leikkien sekä tutkien kiviä, kasveja, lintuja ja eläimiä aiheeseen liittyvä kirja kädessäni.

Metsäasiantuntijan työ on monipuolista ja jatkuvaa oppimista, mikä tuo mukavasti työpäiviin vaihtelua. Pidän työstäni metsien ja metsänomistajien parissa. Yhtä tärkeimmistä tehtävistä metsäasiantuntijana pidän metsänomistajien opastamisesta mahdollisimman kustannustehokkaaseen sekä hyvään metsänkasvatukseen ja -hoitoon, ottaen myös huomioon metsänomistajan omat toiveet ja tavoitteet.

Tervetuloa poikkeamaan Nakkilan/Lavian toimistolla, katsotaan yhdessä mitä metsätilallasi on mahdollista tehdä ja voidaan sopia vaikka metsäkäyntiä tämän hetken tilanteen kartoittamiseksi.

Ota yhteyttä 0505052629

henna.vormisto-kupi@mhy.fi

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2022 © Metsänhoitoyhdistykset