Anu Toivola

Anu Toivola Jämijärven sekä Hämeenkankaan ja Pohjankankaan itäpuolisen alueen metsäasiantuntija ja mukana Kasvua ja työtä metsistä kestävästi -hankkeessa

Olen Anu Toivola, teen metsäasiantuntijan tehtäviä metsänhoitoyhdistys Karhussa. Alueeni on Jämijärvi sekä Hämeenkankaan ja Pohjankankaan itäpuoli. LIsäksi teen Kasvua ja työtä metsistä kestävästi -hankkeen töitä.

Aloitin Karhussa työt Honkajoen ja Karvian karuilla mäntykankailla. Jämijärvellä maasto ja metsänpohjat ovat sen sijaan hyvin reheviä, mikä on huomioitava metsänhoitotoimissa.

Metsänomistajiin tutustuminen on ollut minulle mieluisaa. Nautin työssäni siitä, että saan auttaa metsänomistajia ja kuunnella heidän toiveitaan, jotta voimme yhdessä löytää parhaat hoito- ja hakkuuehdotukset.

Autan kaikissa metsäasioissa. Soita minulle ja sovi tapaaminen.

Ota yhteyttä 0505203603

anu.toivola@mhy.fi

"Anu tarttui toimeen positiivisella otteella vaikka oli kiire. Hän oli omatoiminen, tehokas ja selvitti asiat. Anusta jäi minulle luotettava ja asiantunteva kuva. (metsänomistaja Karviasta)"

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaa yhdistyksen uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

Tilaa uutiskirje

2024 © Metsänhoitoyhdistykset