TYÖHARJOITTELUPAIKAT KESÄLLE 2019

18.1.2019

Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme toimii Hausjärven, Hattulan, Hämeenlinnan, Janakkalan, Kuhmoisten, Lopen ja Riihimäen kunnissa. Tarjoamme jäsenillemme kokonaisvaltaisia metsätalouden ja metsäluonnon hoidon palveluja 24 toimihenkilön voimin.

Metsänhoitoyhdistys on metsänomistajien oma palveluyritys. Yhdistys tuottaa aktiivisesti jäsenilleen kokonaisvaltaisia metsäluonnon hoidon ja käytön palveluja. Yhdistys palvelee jäseniään asiakaslähtöisesti ja asiantuntemuksella tavoitteenaan jäsentensä menestyminen.

Haemme huhti-elokuun 2019 ajalle 3-4 kk:n jaksoon kahta reipasta työharjoittelijaa toimihenkilöharjoitteluun. Harjoittelun kesto sovitaan tarkemmin valitun kanssa erikseen. Ensisijaisesti haemme jo useamman vuoden metsäalaa opiskelleita henkilöitä. Arvioitu aloitusajankohta on noin 15.4.

Toimit pääosin metsäesimiehen apuna korjuun toteutuksen ja -valvonnan, metsänuudistamisen ja metsänhoitotöiden avustavissa työnjohto tehtävissä. Työskentelyalueenasi on yhdistyksen toimialueesta erikseen nimettävä osa.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen maastotyöskentelyyn, aktiivista ja reipasta otetta työhön, oma-aloitteellisuutta sekä valmiutta hakkuu- ja metsänhoidollisten töiden maastotyönjohtoon. Tehtävät edellyttävät oman auton käyttöä. Vetokoukku ja peräkärryn kanssa ajotaito katsotaan eduksi.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 15.2.2019 mennessä osoitteeseen: kantahame@mhy.fi. Lisätietoja asiakkuus- ja metsäpäällikkö Vesa Orjasniemi p. 040 450 9892, vesa.orjasniemi@mhy.fi.