Mhy Kanta-Häme hakee asiakkuus- ja metsäpäällikköä

15.1.2016

Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme toimii Hattulan, Hausjärven, Hämeenlinnan, Janakkalan, Kuhmoisten, Lopen ja Riihimäen alueilla. Yhdistyksellä on n. 5 000 jäsentä, jotka omistavat metsämaata n. 170 000 ha. Palveluksessa on 25 toimihenkilöä ja 20 metsätyöntekijää.

Asiakkuus- ja metsäpäällikkö

Kyseessä on uusi toimi ja toistaiseksi jatkuva työsuhde. Toimipaikka on Hämeenlinnassa.

Pääasiallisia tehtäviä ovat asiakasyhteistyön kehittäminen ja laajentaminen, johdon strategisten linjausten toimeenpano ja seuranta, puunvälitystoiminnan koordinointitehtävät ja asiakaspalvelutehtäviä. Päällikkö toimii osittain myös esimiestehtävässä.

Valittavalta henkilöltä edellytetään tavoitteellista, suunnitelmallista ja tuloshakuista toimintatapaa. Henkilöllä tulee olla kokemusta esimiestehtävistä ja näyttöä tulostavoitteellisten tehtävien menestyksellisestä hoidosta.

Edellytetään yksityismetsätalouden, puunkorjuun ja metsänhoidon tuntemusta. Työkokemus metsänhoitoyhdistyksessä tai metsäyhtiössä katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää korkeakoulututkintoa. Palkkaus ja aloitus sopimuksen mukaan.

Hakemukset (ml. palkkatoive ja ansioluettelo) 31.1.2016 mennessä sähköpostitse rekry.kanta-hame@mhy.fi Lisätietoja tehtävästä antaa pj. Juha Kartano 25.-27.1.2016 p. 050 557 6740.