Lauri Halosesta asiakkuus- ja myyntipäällikkö

kanta-hame

Lauri Halonen asiakkuus- ja myyntipäällikkö

Lauri aloitti joulukuussa Metsänhoitoyhdistys Kanta-Hämeen uutena asiakkuus- ja myyntipäällikkönä. Hän oli aiemmin metsäasiantuntijana Kalvolassa ja ennen metsätalousinsinöörin opintoja Lauri työskenteli pankki-, vakuutus- ja myyntialan töissä, joten uusi haaste talon sisällä oli Laurille luontainen.

-Tavoitteenani on yhteistyössä metsäasiantuntijoiden kanssa kehittää meidän metsänomistaja-asiakkuuksiamme sekä johtaa myyntityötä Mhy Kanta-Hämeessä. Toimin kolme vuotta metsäasiantuntijana Kalvolassa, joten koen ymmärtäväni metsänomistajien tarpeita liittyen metsätalouden harjoittamiseen. Toki minun ja metsäasiantuntijoiden on kehityttävä koko ajan vastaamaan metsänomistajien muuttuviin tarpeisiin entistä paremmin, Lauri ennakoi.

Laurin ensimmäiset kuukaudet uudessa roolissa ovat menneet perehtyessä Mhy:n sisäisiin asioihin, uusien työntekijöiden perehdytyksissä sekä miettiessä uusia tapoja kehittää Mhy:n palveluita metsänomistajille.

-Pyrin työssäni käymään yhdessä metsäasiantuntijoiden kanssa myös metsässä, jotta mahdollisimman hyvin tietäisin, mitä kentällä tapahtuu. Tämän koenkin tärkeäksi, jotta voisimme paremmin palvella nyt ja tulevaisuudessa metsänomistajia, Lauri kertoo.

Vapaa-aikanaan Lauri auttelee vanhempiaan metsätöissä Puolangalla aina kun ehtii. Keväällä 2023 olisi tiedossa myös taimien istutusurakka. Lisäksi hänen harrastuksiinsa kuuluu metsästys ja liikkuminen mahdollisimman monipuolisesti, sekä lukeminen.

  • Ikä 33 v.
  • Koulutus:
    • Metsätalousinsinööri 12/2021
    • Tradenomi 2/2014
  • Kotoisin Kajaanista, asuu Tampereella

Ajankohtaista

  1. Mhy Kanta-Hämeen sähköinen asiakaslehti 1/2024

    Mhy Kanta-Hämeen sähköinen asiakaslehti 1/2024

    Kanta-Häme

    Lue lisää
  2. Maataloustuottajien edunvalvontamaksut

    Maataloustuottajien edunvalvontamaksut

    Kanta-Häme

  3. Palveluseteleiden arvonta 2023

    Palveluseteleiden arvonta 2023

    Kanta-Häme

2024 © Metsänhoitoyhdistykset