Lauri Halosesta asiakkuus- ja myyntipäällikkö

kanta-hame

Lauri Halonen asiakkuus- ja myyntipäällikkö

Lauri aloitti joulukuussa Metsänhoitoyhdistys Kanta-Hämeen uutena asiakkuus- ja myyntipäällikkönä. Hän oli aiemmin metsäasiantuntijana Kalvolassa ja ennen metsätalousinsinöörin opintoja Lauri työskenteli pankki-, vakuutus- ja myyntialan töissä, joten uusi haaste talon sisällä oli Laurille luontainen.

-Tavoitteenani on yhteistyössä metsäasiantuntijoiden kanssa kehittää meidän metsänomistaja-asiakkuuksiamme sekä johtaa myyntityötä Mhy Kanta-Hämeessä. Toimin kolme vuotta metsäasiantuntijana Kalvolassa, joten koen ymmärtäväni metsänomistajien tarpeita liittyen metsätalouden harjoittamiseen. Toki minun ja metsäasiantuntijoiden on kehityttävä koko ajan vastaamaan metsänomistajien muuttuviin tarpeisiin entistä paremmin, Lauri ennakoi.

Laurin ensimmäiset kuukaudet uudessa roolissa ovat menneet perehtyessä Mhy:n sisäisiin asioihin, uusien työntekijöiden perehdytyksissä sekä miettiessä uusia tapoja kehittää Mhy:n palveluita metsänomistajille.

-Pyrin työssäni käymään yhdessä metsäasiantuntijoiden kanssa myös metsässä, jotta mahdollisimman hyvin tietäisin, mitä kentällä tapahtuu. Tämän koenkin tärkeäksi, jotta voisimme paremmin palvella nyt ja tulevaisuudessa metsänomistajia, Lauri kertoo.

Vapaa-aikanaan Lauri auttelee vanhempiaan metsätöissä Puolangalla aina kun ehtii. Keväällä 2023 olisi tiedossa myös taimien istutusurakka. Lisäksi hänen harrastuksiinsa kuuluu metsästys ja liikkuminen mahdollisimman monipuolisesti, sekä lukeminen.

 • Ikä 33 v.
 • Koulutus:
  • Metsätalousinsinööri 12/2021
  • Tradenomi 2/2014
 • Kotoisin Kajaanista, asuu Tampereella

Ajankohtaista

 1. kesäinen järvi

  Kanta-Hämeen toimistot suljettuina heinäkuussa

  Kanta-Häme

  Mhy Kanta-Hämeen toimistot sulkeutuvat heinäkuun ajaksi toimihenkilöiden lomaillessa. Metsäomaisuuden hallinta- ja arviointipalvelut toimivat normaalisti koko kesän.

  Lue lisää
 2. Lannoitushinnat ovat laskeneet

  Onko lannoitus ajankohtaista metsässäsi?

  Kanta-Häme

  Jos lannoitus on metsässäsi ajankohtainen, ole yhteydessä metsäasiantuntijaasi ja kysy myös lisää hiilipalvelustamme. Lannoitustilaukset tehtävä 31.5.2023 mennessä.

 3. Metsänlannoitus_helikopteri

  Mhy Kanta-Häme jatkaa lannoituspalvelun myyntiä normaalisti

  Kanta-Häme

  Typpilannoitteiden voimakas hinnannousu on aiheuttanut runsaasti keskustelua, mutta Metsänhoitoyhdistys Kanta-Häme pystyy tarjoamaan metsänomistajille lannoitusta kohtuullisella ja metsätaloudessa kannattavalla hintatasolla myös vuonna 2023.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset