Metsäkiinteistöjen välitys

Luotettavaa kiinteistönvälitystä

Ota yhteyttä metsänhoitoyhdistykseen, kun aiot tehdä metsätilakauppaa. Metsätilan myyminen on aina iso asia, johon liittyy paljon käytännön seikkoja ja suuriakin tunteita. Kun harkitset metsätilastasi luopumista, voit ensin käydä läpi kaupan eri vaiheet ja veroseuraamukset kiinteistökauppaa tuntevan asiantuntijamme kanssa.

Metsänhoitoyhdistys Kanta-Hämeessä metsäkiinteistöjen välitystä hoitaa Etelä-Suomen metsätilat LKV (Family Timber Finland Oy) ja yhteyshenkilöitämme ovat Antti Mäenpää, puh. 050 592 7613, antti.maenpaa@metsatilat.fi tai Jaakko Aho puh. 040 905 2880, jaakko.aho@metsatilat.fi. Tietoa metsätiloista sekä myynnissä olevat kohteemme löydät osoitteesta www.es-metsatilat.fi

Välityspalkkiomme sisältää kiinteistön markkinointi/ilmoituskulut, selvittelykulut, maastokäynnit, tarvittavat asiakirjat sekä kiinteistökauppakirjan laatimisen sekä kaupantekotilaisuuden järjestämisen. Välityspalkkiomme on 4 % + arvonlisävero 24 % (yht. 4,96 %) kauppahinnasta. Minimipalkkiomme on 2800 € (sis. alv 24 %).

Toimimme yhteistyössä paikallisten metsänhoitoyhdistysten kanssa toimialueellamme Etelä-Suomessa (Uusimaa, Kanta- ja Päijät-Häme, Kymenlaakso sekä Kuhmoinen Keski-Suomessa). Päätoimipisteemme sijaitsee Lahdessa ja sivutoimipisteet yhteistyössä mhy:ten kanssa Hämenlinnassa, Padasjoella ja Nastolassa. 

Jos olet kiinnostunut metsätilan ostamisesta yhdistyksemme toimialueelta, löydät myynnissä olevat metsätilamme osoitteesta www.es-metsatilat.fi. Tilavahdin avulla saat myyntiin tulevat tilat heti tietoosi. Kiinteistönvälitysketjumme toimii maanlaajuisesti. Välitämme maa- ja metsätiloja sekä tontteja. Kiinteistönvälittäjämme hoitavat luottamuksellisesti kauppa- ja lahjakirjojen laadinnat, jakokirjat ja lainhuudot.

Yrityksen omistavat paikalliset Metsänhoitoyhdistykset, MTK-Uusimaa ja MTK-Häme.

                                        

 Antti Mäenpää, Kiinteistönvälittäjä, LKV,AKA          Jaakko Aho,  Kiinteistönvälittäjä LKV

 Puh. 050 592 7613                                                            Puh. 040 905 2280

 Sähköposti: antti.maenpaa@metsatilat.fi                Sähköposti: jaakko.aho@metsatilat.fi