Metsäkiinteistöjen välitys

Luotettavaa kiinteistönvälitystä

Ota yhteyttä metsänhoitoyhdistykseen, kun aiot tehdä metsätilakauppaa. Metsätilan myyminen on aina iso asia, johon liittyy paljon käytännön seikkoja ja suuriakin tunteita. Kun harkitset metsätilastasi luopumista, voit ensin käydä läpi kaupan eri vaiheet ja veroseuraamukset kiinteistökauppaa tuntevan asiantuntijamme kanssa.

Metsänhoitoyhdistys Kanta-Hämeessä metsäkiinteistöjen välitystä hoitaa Etelä-Suomen metsätilat LKV (Family Timber Finland Oy) ja yhteyshenkilömme on Piia Perälä, hänet tavoittaa puhelinnumerosta 0440 337 529 tai sähköpostilla piia.perala@mhy.fi tai piia.perala@metsatilat.fi Tietoa metsätiloista sekä myynnissä olevat kohteemme löydät osoitteesta www.es-metsatilat.fi

Välityspalkkiomme sisältää kiinteistön markkinointi/ilmoituskulut, selvittelykulut, maastokäynnit, tarvittavat asiakirjat sekä kiinteistökauppakirjan laatimisen sekä kaupantekotilaisuuden järjestämisen. Välityspalkkiomme on 4 % + arvonlisävero 24 % (yht. 4,96 %) kauppahinnasta. Minimipalkkiomme on 2500 € (sis. alv 24 %).

Toimimme yhteistyössä paikallisten metsänhoitoyhdistysten kanssa toimialueellamme Etelä-Suomessa (Uusimaa, Kanta- ja Päijät-Häme, Kymenlaakso sekä Kuhmoinen Keski-Suomessa). Päätoimipisteemme sijaitsee Lahdessa ja sivutoimipisteet yhteistyössä mhy:ten kanssa Hämenlinnassa, Padasjoella ja Nastolassa. 

Jos olet kiinnostunut metsätilan ostamisesta yhdistyksemme toimialueelta, löydät myynnissä olevat metsätilamme osoitteesta www.es-metsatilat.fi. Tilavahdin avulla saat myyntiin tulevat tilat heti tietoosi. Kiinteistönvälitysketjumme toimii maanlaajuisesti. Välitämme maa- ja metsätiloja sekä tontteja. Kiinteistönvälittäjämme hoitavat luottamuksellisesti kauppa- ja lahjakirjojen laadinnat, jakokirjat ja lainhuudot.

Yrityksen omistavat paikalliset Metsänhoitoyhdistykset, MTK-Uusimaa ja MTK-Häme.

Piia Perälä, Kiinteistönvälittäjä LKV

Puh. 0440 - 337 529 Sähköposti: piia.perala@mhy.fi tai piia.perala@metsatilat.fi