Valtuustovaalissa äänestät nyt myös sujuvasti sähköisesti

04.11.2020

Marraskuussa äänestetään metsänhoitoyhdistyksiin uudet valtuustot seuraavaksi nelivuotiskaudeksi. Vaikuta oman yhdistyksesi suuntaan ja anna äänesi puhua. Ensimmäistä kertaa nyt voi äänestää myös sähköisesti. Palvelu on helppo käyttää ja tuttu monista valtakunnallisista edustajistovaaleista, joten tämän sujuvammin asiaa et voi hoitaa.

Ehdokkaisiin ja heidän ajatuksiinsa metsäalasta voit tutustua vaalisivuillamme www.mhy.fi/vaalit . Varsinaisen vaalimateriaalin äänestystä varten olet saanut postitse kotiin marraskuun alussa. Materiaali on lähetetty kaikille täysi-ikäisille metsänhoitoyhdistyksen jäsenille, jotka ovat omistaneet metsätilan viimeistään 1.1.2020. Yhteisomistuksessa olevilla tiloilla, kuten yhtymillä on käytössään yksi yhteinen ääni. Materiaali on lähetetty henkilölle, jonka tiedot on ilmoitettu mhy:n asiakasrekisteriin.

Varsinkin postiäänestystä käyttävien kannattaa huomiota suhteellisen hidas postin kulku ja palauttaa äänestyslipuke heti kun vaalimateriaali on saapunut ja ehdokas on selvillä. Näin varmistat, että äänesi ehtii mukaan vaaliin.

Kun ääni on annettu, voit jäädä odottamaan tietoa vaalin tuloksista. Uudet valtuutetut ovat selvillä joulukuun alussa.