Tilaa e-lasku verkkopankkiisi!

11.11.2019

 

Ohjeet e-laskun käyttöön ottoon: 

1. Etsi vanha laskumme asiakasnumerosi selvittämiseksi. Mikäli et viimeisen vuoden aikana ole saanut meiltä laskuja, voit tiedustella asiakasnumerosi toimistoltamme (p.040 734 7220 tai kangasniemi-pieksamaki@mhy.fi). Tarvitset asiakasnumeroasi e-laskun tilaamiseksi. (Asiakasnumero koostuu 7 numerosta, joista 3 viimeistä numeroa ovat 157.)
2. Kirjaudu verkkopankkiisi normaalisti
3. Valitse sen jälkeen "Tilaa e-laskuja".

4. Valitse laskuttaja hakemalla se valikosta nimellä "Metsänhoitoyhdistys Kangasniemi-Pieksämäki ry" tai Y-tunnuksella  "0164694-6"

4. Täytä asiakasnumero vaadittuun kenttään ja varmista miltä tililtä haluat maksun lähtevän. Jos et valitse automaattista maksamista, voit tilin valita vielä maksuvaiheessakin.

E-laskujen tilaus onnistuu myös mobiiliverkkopankissa "Rahat" -välilehdeltä valitsemalla "Maksut" -> "E-laskut" -> "Tilaa ja hallitse e-laskuja". Muiden pankkien asiakkaana kysy tarvittaessa lisätietoa pankin asiakaspalvelusta. 

Huom! E-laskun tilaus jäsenmaksulaskuille ei toistaiseksi ole mahdollista.

 

Jo aiemmin olemme uutisoineet e-laskujen tilaus mahdollisuudesta. Valitettavasti palvelu ei kuitenkaan toiminut odotetusti. Nyt e-laskujen tilauksen toimivuus on tarkistettu ja palvelun pitäisi toimia. Mikäli kuitenkin tilauksen kanssa ilmenee ongelmia, ole yhteydessä toimistoomme (p. 040 734 7220)