Puun myynti mielessä? - Vaivaton puukauppa metsänhoitoyhdistyksen avulla

2.12.2019-3.1.2020

Paikalliset metsäasiantuntijamme ovat lähellä sinua ja metsääsi. Kun suunnittelet puun myyntiä, ota yhteyttä. Valvomme etujasi ja teemme työtä sen eteen, että saat puustasi reilun hinnan vallitsevassa markkinatilanteessa.

 

Onnistunut puun myynti – Metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijat auttavat joka askeleella

  • Puun hinta ja kysyntä. Mitä puusta maksetaan metsäsi sijaintikunnan alueella? Millaisia kohteita kannattaa nyt tarjota myyntiin? Puun hinta ja kysyntätilanne vaihtelevat. Asiantuntijamme tuntevat paikallisen puumarkkinatilanteen auttavat sinua saamaan puistasi parhaan hinnan
  • Puun myynnin kilpailutus ja tarjousten vertailu. Puun hintojen vertailun lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota puukaupan sopimusehtoihin sekä mitta- ja laatuvaatimuksiin ja puun katkontaan. Kaikki tekijät vaikuttavat puun myynnistä saatavaan tuloon. Metsähoitoyhdistyksen asiantuntijat auttavat puun ostotarjousten vertailussa ja valitsemaan sinulle ja metsällesi parhaan ostajan.

Katso videolta miksi puun runkojen katkontaan on tärkeä kiinnittää huomiota

  • Puunkorjuun, runkojen katkonnan ja puutavaran mittauksen valvonta. Kun valtuutat metsäasiantuntijamme hoitamaan puun myynnin puolestasi, valvomme puun korjuun, katkonnan ja mittauksen maastossa sopimuksen mukaan tehdyksi. 
  • Puukaupan päättäminen. Puukauppa hyväksytään ja päätetään mittaustodistuksen allekirjoituksella. Puukaupantoimeksiantopalveluumme eli valtakirjakauppaan sisältyy puukaupan asiakirjoista huolehtiminen. Toimitamme asiakirjat sinulle.  

Puun myynti vaivattomasti valtakirjakaupalla

Voit valtuuttaa metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijan hoitamaan puukaupan puolestasi. Puun myynti onnistuu vaivattomasti puukaupan toimeksiannolla eli valtakirjakaupalla. Suunnittelemme puun myynnin omien tarpeittesi ja metsänhoidollisten tavoitteidesi mukaan. Pidämme sinut ajan tasalla puukaupan ja korjuun edistymisestä. Päätät itse, kuinka paljon osallistut puun myynnin eri vaiheisiin.

Mikset antaisi puukaupan tekoa osaaviin käsiin?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan omaan metsäasiantuntijaasi. Me hoidamme puun myynnin puolestasi, niin sinä voit keskittyä siihen, mitä kaikkea metsäsi sinulle mahdollistaa.

Lähetä viesti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme