OmaMetsä – uusi verkkopalvelu metsänomistajille

25.1.2021-31.12.2021

Metsänhoitoyhdistysten uusi verkkopalvelu on nimeltään OmaMetsä. OmaMetsässä voit nähdä metsäsi näin kevättalvellakin, vaikka et omistaisikaan suksia. Oman metsäomaisuuden hallinta käy kätevästi netissä, ota palvelu käyttöön vaikka heti.

Metsänhoitoyhdistykset kehittävät sähköistä palvelukanavaa, jossa metsänomistajat voivat hallinnoida metsäomaisuuttaan vaivattomasti. OmaMetsästä löytyvät jatkossa metsänomistajan oman metsän tiedot. Palvelun kautta voi myös hankkia esimerkiksi taimikonhoitopalvelun. Tai voit suunnitella seuraavaa puukauppaa palvelun avulla. Metsäisissä harrastuksissa voi hyödyntää palvelun tarjoamia kartta-aineistoja.

Metsänomistajat saavat verkkopalvelun käyttöönsä keväällä 2021

Palvelun rakentamisvaihe jatkuu vuoden 2021 ajan. Rakentamisvaiheessa palveluun lisätään uusia ominaisuuksia. Kun palvelu avataan keväällä, löydät sieltä ensimmäiseksi oman metsäsi tiedot.

OmaMetsästä löydät:

  • Metsätilasi tiedot
  • Puustotiedot
  • Arvion puuston arvosta
  • Peruskartan ja metsätilan ilmakuvan
  • Puun hintatiedot
  • Ajankohtaisia metsäisiä blogeja

OmaMetsässä voit:

  • Lähettää viestin metsäasiantuntijoillemme. Ottaa yhteyttä, kun suunnittelet puun myyntiä
  • Pyytää tarjousta metsänhoitopalveluista, esimerkiksi taimikonhoidosta.
  • Tutustua metsänhoitoyhdistyksen palveluihin

Metsänomistajat saavat uudet ominaisuudet käyttöön vaiheittain vuoden kuluessa. Palvelusta voi kehitystyön edettyä seurata lisäksi muun muassa meneillään olevien hankkeiden tilaa. Palvelua voi käyttää tietokoneen lisäksi myös tabletilla tai älypuhelimella.

OmaMetsästä tavoitat oman metsäasiantuntijasi

OmaMetsä on kanava metsänomistajien ja yhdistysten asiantuntijoiden väliseen yhteydenpitoon. Metsänomistaja näkee palvelussa aina ajantasaisen tiedon metsistään, mikä helpottaa yhteydenpitoa jatkossa.

Ota OmaMetsä käyttöön osoitteessa:
www.omametsä.fi

Ota palvelu käyttöön:

1. Mene osoitteeseen www.omametsä.fi
2. Uusi käyttäjä luo tunnuksen ja hyväksyy käyttöehdot.
3. Rekisteröidy sähköpostilla ja luo salasana (min. 8 merkkiä)
4. Saat vahvistuskoodin sähköpostiin. Kirjaa koodi palveluun.
5. Ensimmäisellä kerralla tehdään vahva tunnistautuminen (pankkitunnukset tai mobiilivarmenne). Henkilötunnuksen avulla ladataan henkilö- ja tilatiedot. Samalla voi päivittää mahdolliset muutokset henkilötietoihin.

Lähetä viesti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme