Luota kokemukseen – vaivaton puukauppa metsänhoitoyhdistyksen avulla

14.10.-30.11.2019

Metsänhoitoyhdistys on luotettava ja asiantunteva kumppanisi, kun harkitset puun myyntiä. Valvomme etujasi ja teemme työtä sen eteen, että saat puustasi reilun hinnan vallitsevassa markkinatilanteessa

Puun myynti vaivattomasti valtakirjakaupalla

Voit valtuuttaa metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijan hoitamaan puukaupan puolestasi. Puun myynti onnistuu vaivattomasti puukaupan toimeksiannolla eli valtakirjakaupalla. Laadimme puunmyyntisuunnitelman omien tarpeittesi ja metsänhoidollisten tavoitteidesi mukaan. Kun teet suunnitelman metsänhoitoyhdistyksen kanssa, saat samalla arvion puunmyyntitulosta. Meillä on paikkakunnan paras tieto puumarkkinoista ja hintatasosta.

Puukaupan toimeksianto eli valtakirja kauppa sisältää:

  • Puunmyyntisuunnitelman. Suunnitelmassa määritellään mitkä puut myydään. Puunmyyntisuunnitelma on tärkeä, sillä sen avulla myytävä puuerä voidaan kilpailuttaa puunostajien kesken. Suunnitelma sisältää arvion myytävästä puumäärästä ja puunmyyntitulosta.
  • Puukaupan kilpailutuksen eri ostajien kesken.
  • Tarjousten vertailun. Hyödynnämme vertailutietoamme eri ostajien puun katkonnasta ja suosittelemme parasta tarjousta. Lopullinen päätösvalta on sinulla. Lue lisää katkonnan merkityksestä >>
  • Metsänkäyttöilmoituksen tekemisen viranomaisille.
  • Puunkorjuun, runkojen katkonnan ja puutavaran mittauksen valvonnan.
  • Puukaupan päättämisen. Puukauppa hyväksytään ja päätetään mittaustodistuksen allekirjoituksella.
  • Omaan harkintaasi jää, kuinka aktiivisesti osallistut puun myynnin eri vaiheisiin. 

Katso videolta, miten asiantuntijamme auttaa puun myynnissä

Vesa, metsäasiantuntija itsekin, kertoo videolla miten metsänhoitoyhdistyksen asiantuntijat hoitavat puukaupan puolestasi. Eikä sinun tarvitse huolehtia tarjousten vertailusta tai puunkorjuun valvonnasta.

Mikset antaisi puukaupan tekoa osaaviin käsiin?

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan omaan metsäasiantuntijaasi. Me hoidamme puun myynnin puolestasi, niin sinä voit keskittyä siihen, mitä kaikkea metsäsi sinulle mahdollistaa.

Lähetä viesti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme