Helppoa ja tuottavaa - puukauppa valtakirjalla

Valtakirjakauppa on suosituin - ja vaivattomin puukauppapalvelumme.

Teetä puukauppa suosittuna valtakirjakauppana. Sinä päätät mitä myydään ja kenelle - me kilpailutamme ja toteutamme kauppasi sekä valvomme korjuun. Sinulle tuottava ja helppo ratkaisu! Valtakirjakauppa on suosituin - ja vaivattomin puukauppapalvelumme.

Puukaupan toimeksianto - hoidamme puukaupan alusta loppuun puolestasi

Teemme puunmyyntisuunnitelman toiveittesi mukaan. Pyydämme tarjoukset ostajilta, vertailemme ja suosittelemme sinulle parasta vaihtoehtoa. Hinnan lisäksi huomioidaan puun katkonta. Voit itse päättää, minkä tarjouksen hyväksyt ja kenelle puut myydään. Hoidamme metsänhakkuusopimuksen tekemisen, puiden korjuun ja mittauksen valvonnan sekä niihin liittyvät asiakirjat. Valvomme, että hakkuu tehdään kauppaehtojen mukaan ja rungot hyödynnetään tarkasti. Pidämme sinut ajan tasalla puukaupan ja korjuun edistymisestä. Kun puut on korjattu, saat rahat tilillesi sovitun aikataulun mukaan.

Puukaupan toimeksianto -sopimuksen tehtyäsi sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Omaan harkintaasi jää, kuinka aktiivisesti osallistut puukaupan eri vaiheisiin. Mikset antaisi puukaupan tekoa osaaviin käsiin?

Tehtyäsi valtakirjakaupan eli puukaupan toimeksianto -sopimuksen valvomme puun korjuun ja mittauksen maastossa metsänhakkuusopimuksen mukaisesti tehdyksi. Kysy lisää omalta metsäasiantuntijaltasi!

Lähetä viesti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt rekisteriselosteemme