Kiinteistönvälitys

Mhy Kainuu Ry LKV välittää metsäkiinteistöjä ja tontteja ja tarjoaa omaisuudenhoitopalveluja kuten lahja-, kauppa- ja perukirjojen, ositus- ja perinnönjakokirjojen sekä jakosopimusten tekoa sekä kaupanvahvistajan palvelun.

Vastaavana hoitajana ja kiinteistönvälittäjänä toimii Juha Valtanen, mti LKV kaupanvahvistaja puh. 040 7031397. Sähköposti: juha.valtanen@mhy.fi

Toimintani 2018 ja 2019 sekä 2020 kiinteistövälityskaupoissa:

Viime vuodet ovat olleet menestyksellisiä kiinteistövälityksen osalta. Välityskohteita 2018 kertyi 11 kpl. Osalla kiinteistöistä oli myös rakennuksia ja osa oli pelkkiä tontteja. Myyntikohteiden yhteen laskettu arvo oli 1 065 360€. Pinta-alaa myyntikohteilla oli 520ha, puuston keskihinta oli 23,30€, keskimääräinen ha hinta 2126€ ja puuta oli keskimäärin 82m3/ha.

Välityskohteita kertyi 2019 yhteensä 15 kpl. Osalla kiinteistöistä oli myös rakennuksia ja osa oli pelkkiä tontteja. Myyntikohteiden yhteen laskettu arvo oli 1 105 800€. Pinta-alaa myyntikohteilla oli 392ha (tontteja ja rakennuksia oli edellisvuotta enemmän), puuston keskihinta oli 26,64€, keskimääräinen ha hinta 2655€ ja puuta oli keskimäärin 89m3/ha.

Välityskohteita kertyi 2020 yhteensä 38 kpl. Osalla kiinteistöistä oli myös rakennuksia ja osa oli pelkkiä tontteja. Myyntikohteiden yhteen laskettu arvo oli 4 527 862€. Suuri myynnin lisäys johtui siitä, että sain toimia yksin koko MHY Kainuun alueella sekä keskittyä kiinteistönvälitykseen. Erikoistuminen näkyy hyvinä tuloksina sekä osaavana asiakaspalveluna. Kiitoksia kaikille asiakkailleni ja yhteistyökumppaneilleni sekä muulle MHY Kainuun henkilöstölle. Teidän kanssanne on ollut ilo työskennellä. 

Vuosi 2021 tulee käynnistymään vauhdikkaasti!

Toiminta-arvomme kiinteistövälityksessä:

  1. Pääsääntöisesti kaikki välityskohteemme arvioidaan maastossa. Tästä olemme saaneet hyvää palautetta niin ostajilta kuin myyjiltä.

  2. Pääsääntöisesti kaikki välityskohteemme myydään minimitarjousaikaa käyttäen, jolloin kaikki asiasta kiinnostuneet ehtivät mukaan tarjouskilpaa. Tällöin hinnat yleensä nousevat ja myyjät saavat tilastaan parhaan mahdollisen hinnan. Ostajien kannalta on hyväksi se, että ostokohteeseen ehtii tutustua huolella ja tehdä asiallisen tarjouksen kohteesta omista lähtökohdistaan.

  3. Tunnemme toiminta ympäristömme ja kiinteistöjen ostajat luottavat ammattitaitoomme. Olemme metsänomistajien puolella työtä tehdessämme.

  4. Kunnioitamme omistajien tahtoa viimeistä myynti päätöstä hiottaessa.

 

Tarjouslomake.pdf

Tilakauppojen välityspalkkiot sekä muu omaisuuden hallintapalveluiden hinnoittelu

 

Juha Valtanen, Mti Lkv kaupanvahvistaja 040 7031397

juha.valtanen@mhy.fi