Puun hinta

Omalta metsäasiantuntijaltasi saat aina ajankohtaisimman puun hintatiedon ja tiedot puukaupan markkinatilanteesta.

Puun hintaan vaikuttavat muun muassa hakkuutapa, puun rungon koko, onko puu korjattavissa kesä- vai talviaikaan ja puun kysyntä. Puun kysyntätilanne ja hinta vaihtelee vuosittain ja vuoden aikojen mukaan, jopa viikoittain. Asiantuntijamme tuntevat paikallisen puumarkkinatilanteen ja auttavat sinua saamaan puistasi parhaan hinnan.

Puun hinta jäsenetuna Metsänhoitoyhdistyksen jäsenille

Asiantuntijamme keräävät kaikista Metsänhoitoyhdistyksen valtakirjakaupoista eri puutavaralajien hintatiedot talteen. Puukauppojen hintakehitystä voit seurata valtakirjakauppojen osalta metsänomistajien OmaMetsä palvelussa. Tarkemmat hinta- ja määräkehitykset alueittain tarjotaan jäsenetuna MTK:n sivuilla, jonne pääsevät kirjautumaan vain Mhy:n ja MTK:n jäsenet.

Kirjautumisohjeet MTK:n jäsenverkkoon

Puukaupparaportit on koottu MTK:n jäsenverkkoon. Pääset katsomaan hintatietoja kirjautumalla palveluun sisään osoitteessa: www.mtk.fi/metsanomistajalle. Kirjaudu-painike löytyy sivun oikeasta yläkulmasta. Ensimmäisellä käyntikerralla on rekisteröidyttävä sivuston käyttäjäksi ja luotava henkilökohtainen salasana. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet ilmoittanut metsänhoitoyhdistykselle jäsentietoihisi.

Puumarkkinaraportit löytyvät MTK:n sivuilta kohdasta Metsänomistaminen ja metsätalous --> Puumarkkinat

Tärkeää tietoa puumarkkinoista

2024 © Metsänhoitoyhdistykset