Vaihda paperilaskusi e-laskuun

18.12.2018

Sinulla on mahdollisuus saada palveluihimme liittyvät mhy Etelä-Savon laskut suoraan verkkopankkiisi sähköisenä e-laskuna (kuluttajaverkkolasku). E-laskussa on maksuun tarvittavat tiedot valmiina, eikä sinun tarvitse enää uudestaan näppäillä niitä maksaessasi. Riittää kun tarkistat laskun tiedot ja hyväksyt laskun maksuun muutamalla klikkauksella. Laskut arkistoituvat automaattisesti verkkopankkiisi ja voit tulostaa ne sieltä tarvittaessa. Laskujen vastaanottamien ja maksaminen sujuu nopeasti ja helposti. 

 

Toimi seuraavasti:
 

 1. Etsi edellinen paperilaskusi.

 2. Kirjaudu omaan verkkopankkiisi.

 3. Valitse e-laskut ja tee uusi e-laskusopimus.

 4. Etsi Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo laskuttajaluettelosta ja lisää meidät laskuttajaksi. Syötä edellisestä laskustasi tunnisteeksi asiakasnumerosi (huom. eri kuin jäsennumerosi). Asiakasnumerosi (8 numeroa) löytyy laskun oikeasta yläkulmasta.

 5. Saat jatkossa laskut suoraan omaan verkkopankkiisi hyväksyttäväksi. E-laskussa ovat kaikki maksutiedot valmiina, sinun täytyy vain hyväksyä lasku veloitettavaksi tililtäsi.

 

Huom. Jäsenmaksulasku toimitetaan edelleen kerran vuodessa paperilaskuna.

Lisätietoa E-laskuista ja asiakasnumerosta antavat talouspäällikkö Anja Lipsanen anja.lipsanen@mhy.fi p. 040 7766 235 ja toimistopäällikkö Marjukka Kakriainen marjukka.kakriainen@mhy.fi p. 040 357 5572.