Taina Kosonen mhy Etelä-Savon erityisasiantuntijaksi metsätilojen omistusjärjestelyihin

14.1.2020

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo vahvistaa metsätilojen sukupolvenvaihdoksiin, omistusjärjestelyihin ja niihin liittyvien asiakirjojen laadintaan liittyviä palveluitaan.

Kauppatieteiden maisteri Taina Kosonen on valittu uudeksi erityisasiantuntijaksi metsätilojen sukupolvenvaihdoksiin ja omistusjärjestelyihin liittyviin palveluihin sekä asiakirjojen laadintaan. Hän aloittaa tehtävässään 10.2.2020. Vastuualueena hänellä on koko mhy Etelä-Savon toimialue. Toimipiste sijoittuu Mikkeliin.

Kosonen on monipuolisen työkokemuksen omaava juridiikan, rahoitusalan ja asiakkuusosaamisen ammattilainen. Hän on työskennellyt 30 vuotta OP Suur-Savossa eri tehtävissä ja viimeisimmäksi Maanmittauslaitoksella kirjaamissihteerin tehtävissä.

Osuuspankissa hän työskenteli kahdeksan vuotta lakipalveluasiantuntijana vastaten mm. henkilöasiakkaiden lainopillisten toimeksiantojen eli kauppa- ja lahjakirjojen, perukirjojen, testamenttien, perinnönjakosopimusten ja ositussopimusten hoitamisesta ja niihin liittyvästä veroneuvonnasta. Sitä ennen hän on toiminut asiakasvastuullisena sijoitusneuvojana, notariaattisihteerinä ja palveluneuvojana. Julkisena kaupanvahvistajana hän on toiminut vuodesta 2006 alkaen.

Uuden rekrytoinnin johdosta metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo pystyy palvelemaan jatkossa entistä laajemmin kaikissa metsätilan omistusjärjestelyihin liittyvissä asioissa omistusjärjestelyn suunnittelusta aina asiakirjojen laadintaan.