Metsäenergia Etelä-Savossa -hybriditilaisuus Mikkelissä ja verkossa

etela-savo

Tiistaina 26.3.2024 klo 14–16.
Paikka: Kauppakeskus Stella, Tähtitori, Maaherrankatu 13, 50100 Mikkeli.

Energian saannin turvaaminen on herättänyt suurta huolta myös Etelä-Savossa. Maakunnassa energia tuotetaan pääosin metsästä saatavalla biomassalla. Tilaisuudessa tuodaan esille eri näkökulmista metsäenergiaa ja sen roolia, maakunnallisella ja paikallisella tasolla. Loppupuheenvuoron tilaisuudessa käyttää Mhy Etelä-Savon johtaja Petri Pajunen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Jos et pääse paikalle Mikkeliin, tilaisuutta voi seurata myös etänä verkon kautta. Kaikki ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse viimeistään tilaisuuden aamupäivän aikana.

Ohjelma, lisätiedot ja tilaisuuteen ilmoittautuminen tästä Huom. Ilmoittaudu viimeistään 25.3.2024.

Tervetuloa paikanpäälle Kauppakeskus Stellaan tai verkon välityksellä etänä seuraamaan mielenkiintoista energiakeskustelua!

Ajankohtaista

  1. Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

    Hoitamattomuudella menetetään reilu kolmannes metsän tuotosta

    Etelä-Savo

    Taimikonhoito on yksi kannattavimpia metsänhoidon toimenpiteitä. Etelä-Savon rehevillä kasvupaikoilla taimikonhoito voi lisätä metsästä saatavia tuloja reilun kolmanneksen verrattuna siihen, että taimikot jätetään varttumaan oman onnensa nojaan.

    Lue lisää
  2. Apulanta -metsä istutetaan Rantasalmelle

    Apulanta -metsä istutetaan Rantasalmelle

    Etelä-Savo

    Mhy Etelä-Savo on mukana Apulanta-yhtyeen Minusta kasvaa puu-hankkeessa. Metsän istutustalkoot mukaan valikoituneille faneille järjestetään toukokuussa Rantasalmella.

  3. Helsingin Metsäpäivän teemat kiinnostivat metsänomistajia

    Helsingin Metsäpäivän teemat kiinnostivat metsänomistajia

    Etelä-Savo

    Perinteinen Helsingin Metsäpäivä järjestettiin la 13.4.2024. Päivän teemoina olivat puukauppa, metsäluonnonhoito, metsävakuuttaminen sekä Mhy:n tarjoamat palvelut.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset