Metsäenergia Etelä-Savossa -hybriditilaisuus Mikkelissä ja verkossa

etela-savo

Tiistaina 26.3.2024 klo 14–16.
Paikka: Kauppakeskus Stella, Tähtitori, Maaherrankatu 13, 50100 Mikkeli.

Energian saannin turvaaminen on herättänyt suurta huolta myös Etelä-Savossa. Maakunnassa energia tuotetaan pääosin metsästä saatavalla biomassalla. Tilaisuudessa tuodaan esille eri näkökulmista metsäenergiaa ja sen roolia, maakunnallisella ja paikallisella tasolla. Loppupuheenvuoron tilaisuudessa käyttää Mhy Etelä-Savon johtaja Petri Pajunen.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Jos et pääse paikalle Mikkeliin, tilaisuutta voi seurata myös etänä verkon kautta. Kaikki ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin sähköpostitse viimeistään tilaisuuden aamupäivän aikana.

Ohjelma, lisätiedot ja tilaisuuteen ilmoittautuminen tästä Huom. Ilmoittaudu viimeistään 25.3.2024.

Tervetuloa paikanpäälle Kauppakeskus Stellaan tai verkon välityksellä etänä seuraamaan mielenkiintoista energiakeskustelua!

Ajankohtaista

 1. Mhy Etelä-Savon valtuuston kokoustiedote 5.4.2024

  Mhy Etelä-Savon valtuuston kokoustiedote 5.4.2024

  Etelä-Savo

  Lue lisää
 2. Puumarkkinakatsaus huhtikuu 2024

  Puumarkkinakatsaus huhtikuu 2024

  Etelä-Savo

  Puukaupan hintojen nousu on jatkunut ja erityisesti kuitupuun hinnat ovat nousseet jopa korkeammaksi kuin edellisenä vuonna. Harvennuspuulla on ollut hyvä kysyntä, joka tarkoittaa painopisteen siirtymistä metsänhoidollisiin hakkuisiin.

 3. Mhy Etelä-Savo hoitaa metsänomistajiensa metsiä kestävästi ja vastuullisesti

  Mhy Etelä-Savo hoitaa metsänomistajiensa metsiä kestävästi ja vastuullisesti

  Etelä-Savo

  Mhy Etelä-Savo työllistää yrittäjiä, heidän työntekijöitään sekä metsureita vuosittain noin 250 henkilötyövuoden verran. Työpalveluiden suorittamisessa noudatetaan lainsäädäntöä, PEFC -metsäsertifioinnin vaatimuksia sekä Tapion Hyvän Metsänhoidon suosituksia. Yhdistyksellä on lisäksi ISO 9001-sertifioitu laatu- ja toimintajärjestelmä, jota tarkastetaan ulkopuolisin auditoinnein säännöllisesti.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset