Jussi Simonen metsäasiantuntijaksi Sulkavalle

01.6.2021

Olen Jussi Simonen ja olen aloittanut Sulkavalla metsäasiantuntijan tehtävässä.

Jotkut ovat saattaneetkin tormäillä minuun jo metsänhoitoyhdistyksen asioilla aiemmin, sillä olen ollut kahtena edellisenä kesänä työharjoittelussa Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savolla Sulkavan ja Rantasalmen alueella.

Olen syntynyt ja suurimman osan elämästäni asunut Sulkavalla, joten on hienoa päästä toimimaan omalla kotipaikkakunnalla ja mahtavien työkavereiden kanssa tutussa tiimissä. Valmistuin alkuvuodesta metsätalousinsinööriksi Karelia-ammattikorkeakoulusta ja uravalinta metsäalalla on tuntunut mieleiseltä. Työnkuvat metsäalalla ovat monipuolisia ja työssä pääsee liikkumaan runsaasti luonnossa.

Vapaa-ajan harrastukseni ovat pitkälti liikuntapainoitteisia ja metsä on tullut tutuksi myös näidenkin kautta. Maastohiihto on kulkenut mukanani rakkaimpana lajina läpi elämän. Lisäksi aikaa tulee vietettyä kiitettävästi puuvenesoudun, suunnistuksen, pallopelien ja retkeilyn/patikoinnin parissa.

Aloitan työt Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savossa intoa täynnä ja on mielenkiintoista päästä tutustumaan työn kautta metsänomistajiin ja auttamaan metsään liittyvissä asioissa. Minun suuntaan voi olla rohkeasti yhteyksissä sekä kuulumisia saa tulla vaihtamaan.

Hyvää alkavaa kesää kaikille, tavataan Sulkavalla!


Jussi Simonen
040 180 3338 / jussi.simonen@mhy.fi