Luonto- ja kulttuurimatka Kreikan Peloponnesokselle 14.-21.5.2024

Ajankohta

14.5. - 21.5.2024

Luonto- ja kulttuurimatka Kreikan Peloponnesokselle 14.-21.5.2024

Varhainen kulttuurin tyyssija syntyi Kreikkaan alueelle, jonka ilmasto oli kaikin puolin suosiollinen. Siellä sijaitsee Kreikan ja koko länsimaisen demokratian synnyinsijat: Antiikin Olympia, Arkadian vuori, Spartan kaupunki, Nemea, Epidavros -lääketieteen kehto, Mykene ja Nafphlion, joka oli Kreikan pääkaupunki ennen Ateenaa.

Kreikkalainen elämänmeno on rauhallista. Matkalla nautitaan rennosta ilmapiiristä, kauniista maisemista, hyvästä ruoasta ja alkukesän leppeästä lämmöstä. Viikon aikana tehdään maaseuturetkiä viini- ja luomutiloille sekä tutustutaan Arkadianvuoren metsiin ja tippukiviluoliin, vieraillaan ympäröivän alueen kylissä ja toreilla. Majoittuminen merenrannan maisemissa perhehotellissa.

Matkan suomalainen opas asuu Kreikassa, Peloponnesoksen niemimaalla. Hän tuntee ihmiset ja kulttuurin. Hänen kanssaan tutustutaan läheisesti paikalliseen aitoon elämään ja ihmisiin.

Vastuullisena matkanjärjesteäjänä toimii Kontiki-tours. Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo toimii matkalla yhteistyökumppanina. Matkalla mukana on toimihenkilömme matkanjohtajan roolissa.

Tutustu matkaohjelmaan ja varaa matkasi tästä.

Järjestäjä

Etelä-Savo

Lisätiedot

Varaa matka viimeistään 2.4.2024. Lisätiedot, varaukset ja matkaohjelma www.kontiki.fi/matkat/luonto-ja-kulttuurimatka-kreikkaan/

Tapahtumat

Näytä kaikki tapahtumat
 1. Etelä-Savo

  Perinteinen Metsäpäivä Helsingissä

  Helsinki

  11.30 - 14.00

  Lue lisää
 2. Etelä-Savo

  Metsä Rokkaa -päivätapahtuma

  Juva

  11.00 - 15.00

  Lue lisää
 3. Etelä-Savo

  Metsä Rokkaa - iltatapahtuma

  Juva

  18.00 - 02.00

  Lue lisää

2024 © Metsänhoitoyhdistykset